Portada Seccions territorials Camp de Tarragona
Camp de Tarragona
La PDF.Camp, la PTD i la PTP exigim dignitat al servei ferroviari de les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dissabte, 12 de desembre de 2015 12:00

20151212-fotos-cdt 20151212-fotos

La jornada reivindicativa per la millora del servei ferroviari al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre aplega a participants de tota la demarcació.

Els participants han reclamat la millora d'horaris i freqüències, la modernització  dels vehicles, l'eliminació de les barreres per a les persones amb mobilitat reduïda, la dignificació de les estacions i  la resolució dels problemes de retards crònics que pateix el servei.

Així mateix, s'ha posat de manifest l'abandonament del ferrocarril convencional mentre s'aboquen ingents quantitats a línies d'alta velocitat de rendibilitat més que dubtosa; i s'ha denunciat les darreres propostes de Ministeri i de la Generalitat que no resolen l'accés ràpid a l'àrea de Barcelona i representen, una vegada més, un greuge comparatiu per a la Catalunya del Sud.

Llegiu-ne més...
 
Alegaciones al “Estudio informativo del proyecto de conexión de la red convencional con la LAV Madrid – Barcelona en el entorno de l’Arboç del Penedès”
PTP Estudis i al·legacions - Camp de Tarragona
divendres, 23 d'octubre de 2015 12:23

20151023-avant-tgn

La PTP formula alegaciones al estudio informativo de la interconexión de la LAV con la línea convencional en l'Arboç. Aunque esta es una reivindicación histórica y consensuada en el Camp de Tarragona, el estudio informativo que debería servir para llevar a cabo las obras cuestiona la necesidad de la medida en sí. Lo más grave es que el estudio informativo parte de una diagnosis incorrecta e incompleta, al considerar que en la actualidad los trenes tardan sólo 49 en lugar de los 65 reales, que casi nunca se cumplen, entre Tarragona y Barcelona; por lo que no aporta ningúna solución para reducir los tiempos de viaje.

logo15-save Descarregar document (PDF 1,11 MB)

 
La V Cursa de Transports mostra els beneficis del transport públic a deu municipis del Camp de Tarragona
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dijous, 15 d'octubre de 2015 02:29

20151016-cursa-tgn

Aquest dijous, 15 d'octubre de 2015, s'ha celebrat la V Cursa de Transports Interurbana del Camp de Tarragona, organitzada per l'ATM del Camp de Tarragona, la PTP Promoció del Transport Públic i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. La cursa és una activitat realitzada en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i pretén ser una comparativa cívica en que diverses persones es desplacen simultàniament entre dos punts per comparar els temps de viatge, costos directes, consums energètics, emissions de gasos d'efecte hivernacle (CO2) i gasos relacionats amb la contaminació urbana (òxids de nitrogen i micropartícules PM10) entre diversos mitjans de transport.

Llegiu-ne més...
 
El nou servei exprés Reus - Tarragona de Monbus encara ha de millorar
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dimecres, 16 de setembre de 2015 13:30

20150903-exprescdt

 

El nou servei e4 arrenca amb mancances greus pel que fa a informació a l'usuari, puntualitat d'horaris i accessibilitat.
Els horaris fets públics just ahir són incoherents amb els criteris de servei exprés.cat que suposadament vol implantar el Departament de Territori i Sostenibilitat a Catalunya.
Finalment no s'ha establert un temps d'espera màxim de 15 minuts: fins i tot en dies feiners hi ha temps d'espera superiors.
El servei Reus - Tarragona s'ha reforçat gràcies a l'aportació de fons públics que podrien convertir-se en una ocasió perduda si no es resolen aquestes deficiències.

Llegiu-ne més...
 
La PTP celebra l’increment d’oferta previst al bus Reus – Tarragona però reclama la Generalitat un seguiment de la companyia MONBUS per a què compleixi el servei programat.
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dijous, 3 de setembre de 2015 13:30

20150903-exprescdt

L'Associació per la promoció del transport públic (PTP) valora positivament l'anunci d'increment de l'oferta de transport públic per carretera entre Reus i Tarragona, feta ahir pel Departament de Territori i Sostenibilitat. Després de llarguíssim anys d'incúria en la gestió i supervisió d'aquesta línia, una de les de major demanda potencial de la demarcació de Tarragona, confia en que les modificacions que s'introdueixen permetin assolir uns estàndards de qualitat que avui per avui s'està molt lluny de complir.

Llegiu-ne més...
 
La línia Reus - Tarragona de Monbus, la més important de la 2a regió metropolitana de Catalunya, acumula greus dèficits
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
divendres, 22 de maig de 2015 11:50

La PTP del Camp de Tarragona, la Federació ECOM i els usuaris de la línia Reus-Tarragona participen a un reportatge de Vespre a la 2 denunciant les deficiències de la línia Reus - Tarragona de Monbus (ex Hispano Igualadina).

 
Els alcaldes de Salou i Cambrils ratifiquen la seva intenció d'eliminar les estacions cèntriques dels municipis i la seva indiferència pel TramCamp
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
divendres, 20 de febrer de 2015 00:00

20150218-rt2-alcaldes

Llegiu-ne més...
 
Salvem la línia ferroviària costanera de TGN: integració SÍ, supressió NO
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dimecres, 18 de febrer de 2015 00:00

20150218-rt2-evolucio

logo30-save Descarregar presentació (PDF, 5,32 MB)

Llegiu-ne més...
 
La pdf.camp denuncia el vergonyós retard en les obres del 3r carril i el nul compromís de les administracions per la millora del servei de viatgers i compliment d'acords assolits
PTP Comunicats i presentacions - General
dimecres, 3 de desembre de 2014 00:00

 

logo-pdfcamp-500px

 

Avui, 3 de decembre de 2014, és compleix tot just un any de l'acte celebrat a Tarragona e impulsat per la pdf.camp AMBELTERCER FIL, NO PERDEM EL TREN on és van exposar les reivindicacions del territori respecte de la necessitat d'articularmillores, també pels viatgers, com a conseqüència de la decisió del Ministeri de Foment d'aprofitar l'actual recorregut per tald'instalar el tercer carril i possibilitar la circulació dels trens de mercaderies.

Llegiu-ne més...
 
Plataformes i usuaris d'arreu de Catalunya reclamen millores al transport públic en el seu primer acte conjunt
PTP Comunicats i presentacions - General
dilluns, 1 de desembre de 2014 13:52

20141201-aquestaeslavia

Llegiu-ne més...
 
Amb les noves Rodalies del Camp de Tarragona i de l'Àrea de Girona, la descentralització del servei de Rodalies ja és un fet
PTP Comunicats i presentacions - General
dilluns, 24 de març de 2014 16:46

Tren RT1 31587 Tarragona-Reus de la inauguració oficial Primer tren RT2 31551 a la seva arribada a Cambrils

La PTP celebra la posada en marxa de les Rodalies del Camp de Tarragona el passat 20 de març i les de Girona, avui 24 de març. Amb aquesta operació s'ha produït el més gran canvi d'horaris de ferrocarril a Catalunya des de la posada en marxa de Rodalies de Barcelona, a començaments dels anys 90 del segle passat.

 

Llegiu-ne més...
 
Rodalies del Camp de Tarragona, 1a fase. Objectiu assolit.
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dilluns, 10 de març de 2014 11:37

20140310-rt

Tot just ahir es va presentar el nou servei de rodalies del Camp de Tarragona. S'acaba així una anomalia incomprensible: una de les àrees amb major població i mobilitat interna de la península no disposava d'un servei ferroviari propi especialment dissenyat per atendre-la. Quan ara fa just cinc anys es va crear la Plataforma, la creació de les rodalies del Camp era una de les reivindicacions centrals. Afortunadament, avui ja és un objectiu assolit.

Llegiu-ne més...
 
El tren dièsel llançadora entre Perafort i Tarragona no resol les mancances ferroviàries del Camp de Tarragona i pot ser una maniobra de distracció
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dijous, 27 de febrer de 2014 09:55

logo-pdfcamp-500px

La connexió proposada amb tren dièsel ofereix molt pocs avantatges reals per a l'usuari i pretén consolidar l'estació de Perafort com a únic accés del Camp de Tarragona al Corredor Mediterrani i als regionals d'alta velocitat.
En absència d'altres actuacions, condemna a Tarragona a accedir al Corredor Mediterrani amb un servei no directe i a la resta del Camp de Tarragona anar per carretera a la inaccessible estació de Perafort.
La PDF adverteix que la proposta de connexió pot ser una maniobra de distracció per no executar d'una vegada per totes les inversions que havien generat consens al territori i que permetien tant disposar de trens regionals de qualitat a les estacions urbanes del Camp de Tarragona com mantenir la parada de l'Euromed a Tarragona ciutat.
La PDF es reafirma en la solució de la connexió de l'Arboç, que permet disposar de trens directes a totes les estacions urbanes del Camp de Tarragona i amb els temps de recorregut compromesos per la Generalitat (Sants-Tarragona en 45 minuts i Sants-Reus en 60 minuts).

 

Llegiu-ne més...
 
PDF.Camp: Comunicat de premsa. Rodalies, tarifes i combois 449
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dilluns, 17 de febrer de 2014 00:00

 

logo-pdfcamp-500px

 

XARXA DE RODALIES I TARIFES. Des de la pdf.camp ens felicitem de què les Rodalies del Camp de Tarragona vagin més enllà del reforç entre Tarragona i Reus inicialment previst, i que consideràvem totalment insuficient. Manifestem que per a què el servei tingui garanties de futur ha de tenir continuïtat per tota la costa entre el Penedès i la Costa Daurada. Celebrem per tant que s'hagi inclòs la línia entre el Vendrell estació i Cambrils, segons va anunciar el secretari de Terrritori i Sostenibilitat, Ricard Font, i que tindria una freqüència d'un comboi per hora, que s'anirà ajustant en funció de la demanda amb la oportuna modificació d'horaris.

Llegiu-ne més...
 
PTP + PDF.Camp: El passat 7 d’abril Renfe va suprimir definitivament el tren nocturn Estrella Costa Brava que unia Catalunya i Madrid com alternativa econòmica a l’AVE
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dilluns, 17 de febrer de 2014 00:00

20150430-pdf_ptp

Des de l'any 2008 les ciutats del Camp de Tarragona estan perdent els serveis ferroviaris convencionals que connectaven Catalunya amb Galícia, Astúries, Euskadi, Navarra i la Rioja a causa de la conversió dels trens nocturns Estrella en TrenHotel (Galícia) o la seva supressió a favor de trens diürns Alvia (Astúries, Euskadi, Navarra i la Rioja), tots ells circulant per la nova línia d'alta velocitat amb una única parada a Camp de Tarragona, una estació al mig del no res.  Finalment li ha tocat el torn a l'últim tren nocturn Estrella d'Espanya, el Costa Brava, que unia Madrid i Barcelona via Tarragona i Reus. Ja l'any 2007 va deixar de donar servei durant uns mesos i es va constatar l'alta ocupació d'aquest tren quan es va reprendre.

Llegiu-ne més...
 
L'any 2014 serà històric per al transport públic del Camp de Tarragona amb l'entrada en servei de les Rodalies
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dimarts, 21 de gener de 2014 12:05

20130121-cdt

Segons ha anunciat la Generalitat de Catalunya, el mes de febrer de 2014 s'inaugurarà el nou servei de Rodalies del Camp de Tarragona amb una línia entre el Vendrell, Tarragona i Cambrils; i un reforç del servei entre Reus i Tarragona. La creació d'un servei típicament de Rodalies a la segona regió metropolitana de Catalunya, amb més de mig milió d'habitants, és una demanda històrica defensada tant des de la societat civil, a través de les plataformes PDF.Camp, la PTP o Mou-te per Tarragona; com des de les administracions locals.

Llegiu-ne més...
 
La PTP rebutja anul·lar la validesa de la T10 integrada durant el període estival als municipis de la Costa Daurada i proposa alternatives
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dijous, 16 de gener de 2014 13:46

20140116-t10 Ho considera un pas enrere en la integració tarifària, que juntament amb el recent increment de tarifes, són contràries al foment de l'ús del transport públic.

Proposa evitar usos abusius amb mesures que no perjudiquin els usuaris i estudiar mesures com la revisió del criteri de subvenció als operadors, convertir la T10 en unipersonal, regular millor els sistemes de venda o assignar part de la taxa turística a la subvenció del transport públic.

Restem a l'espera de la reunió del Consell de Mobilitat de l'ATM per fer un debat sobre com controlar possibles usos abusius del sistema tarifari integrat, sense que això afecti als usuaris habituals del transport públic.

La mesura entra en contradicció amb les millores de servei previstes a curt termini al Camp de Tarragona: nous trens, posada en marxa de les Rodalies, integració tarifària de Renfe.

Llegiu-ne més...
 
La proposta d’última hora de la Generalitat per als regionals del Corredor Mediterrani sud perjudica el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre i no respecta el consens territorial
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dimecres, 18 de desembre de 2013 13:21

20131218-tgn

A partir dels mitjans de comunicació hem rebut la notícia que la Generalitat de Catalunya proposarà al Ministeri de Foment una interconnexió de vies entre la xarxa convencional i la línia d'alta velocitat diferent a la reivindicada pel Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre i inicialment aprovada per la Ministra de foment, Ana Pastor.

Llegiu-ne més...
 
Más de 25 años después, el TGN-Sants en 45 minutos
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dimecres, 4 de desembre de 2013 18:34

El presidente de la PTP, Ricard Riol, en un momento de la jornada que se celebró en la Cambra de la Propietat de Tarragona. Foto: Pere Ferré. Diari de Tarragona

DIARI DE TARRAGONA.

Tarragona, Reus, Altafulla y Vila-seca han logrado un consenso de mínimos en materia ferroviaria. Una postura que es todo un logro y que se ha conseguido con la perseverancia de las plataformas de viajeros y de la sociedad.

Llegiu-ne més...
 
3a Cursa de Transports al Camp de Tarragona: millora la competitivitat dels transports més sostenibles!
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dilluns, 30 de setembre de 2013 10:54

IIIa Cursa de Transports del Camp de Tarragona

Llegiu-ne més...
 
L'acord entre la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Foment sobre Rodalies és una gran notícia
PTP Comunicats i presentacions - General
dijous, 20 de juny de 2013 11:12

20130620-rodalies

La PTP celebra el restabliment de la col·laboració entre el Ministeri de Foment i la Generalitat per a la prestació d'un servei públic de primera necessitat, com són les Rodalies de Catalunya.

Per primera vegada en 25 anys es modificarà substancialment l'esquema de serveis en l'àmbit dels serveis regionals, cosa que estimularà l'ús del transport públic a les àrees del Camp de Tarragona, Lleida i Girona, una actuació llargament reivindicada per la PTP.

La PTP celebra que el principal servei de transport públic de Catalunya en viatgers-quilòmetre segueixi a càrrec d'una empresa pública com a mínim fins a 2015.

El traspàs de competències de Regionals i Rodalies a la Generalitat, sovint criticat, demostra una vegada més el seu encert: farà possible un increment de serveis a Catalunya tot i el lamentable context estatal de retallades sobre Renfe.

Llegiu-ne més...
 
La PTP constata l’aparició d’una senyalització provisional a les parades de la línia d’autobús interurbà Tarragona – Reus, si bé reclama una senyalització completa, clara i definitiva, el compliment del servei i la no reducció durant els mesos d’estiu.
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dimecres, 19 de juny de 2013 13:30

20130619-reus-tgn-parades

Després de la denuncia formulada la setmana passada, la PTP ha constatat l’aparició a les parades de la línia d’autobús Reus-Tarragona d’una informació horària que fins aquest punt havia mancat. No obstant, tal com pot veure’s en les fotografies que s’adjunten, el sistema emprat (una simple fotocòpia enganxada amb cinta aïllant transparent) i la manera de presentar la informació, amb un tipus de lletra pràcticament il·legible no es pot considerar satisfactòria aquesta senyalització. Per tant, la PTP reclama la senyalització completa i adequada de la línia amb uns horaris clars i intel·ligibles fàcilment.

 

Llegiu-ne més...
 
PTP Camp de Tarragona. Valoració del nou pla de Rodalies presentat ahir pel Ministeri de Foment i el Departament de Territori i Sostenibilitat
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dimarts, 18 de juny de 2013 13:30

20130618-rodalies-tgn
La PTP dóna la benvinguda al nou Pla de Rodalies que permetrà iniciar el servei al Camp de Tarragona i demana una primera fase més extensa per assegurar un major èxit.
Llegiu-ne més...
 
IX Jornada Tècnica de Mobilitat: Integració de l'autobús en entorns sensibles: experiències europees
PTP Comunicats i presentacions - General
divendres, 14 de juny de 2013 12:12

20130614-diba

La PTP va participar a la IX Jornada Tècnica de Mobilitat de la Diputació de Barcelona, dedicada a la relació entre espai viari i autobús. En un extens programa matinal, on es van abordar diversos aspectes d'aquesta interacció, no sempre favorable al transport públic, la PTP va dedicar-se a exemplificar algunes mesures europees d'accessibilitat preferent de l'autobús en ciutats mitjanes. A continuació podreu descarregar la presentació de la PTP:

logo15-save Descarregar document (PDF, 24'96 MB)

Llegiu-ne més...
 
Entrevista al delegat de la PTP al Camp de Tarragona, Daniel Pi, a Reus TV
Notícies - PTP a la premsa
dimecres, 12 de juny de 2013 13:30

20130612-reustv1

El delegat de la PTP al Camp de Tarragona, Daniel Pi, participa al programa Avui per demà de Reus Televisió. No us perdeu aquesta entrevista on es repassen les principals problemàtiques de mobilitat de la segona regió metropolitana de Catalunya.

 
La PTP denuncia l’existència de deficiències greus i reiterades en la línia d’autobús interurbà Tarragona – Reus.
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dilluns, 3 de juny de 2013 13:30

20130603-bus-reus-tgn

La PTP ha comprovat en els darrers mesos l'existència de deficiències greus i reiterades en la prestació del servei d'autobús interurbà Tarragona-Reus. Així mateix, la PTP ha recollit nombroses queixes dels usuaris de la línia tant pel que fa a aspectes de freqüència, puntualitat, adequació del vehicle i atenció al client.

Per que fa a la informació a l'usuari, es constata l'absència d'informació dels horaris de pas a les parades intermèdies, així com l'existència de discrepàncies entre els diferents horaris que figuren a les pàgines web de l'empresa concessionària i els serveis que es presten realment. A més, la PTP ha rebut denúncies d'absència del preceptiu llibre de reclamacions en alguns vehicles.

Llegiu-ne més...
 
PDF.Camp: "Amb el canvi d'ample, no perdem el tren"
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dissabte, 20 d'abril de 2013 01:23

 

logo-pdfcamp-500px

CAL EVITAR QUE L'OPERACIÓ "TERCER FIL" EMPITJORI ENCARA MÉS EL SERVEI FERROVIARI DE VIATGERS AL CAMP DE TARRAGONA

Llegiu-ne més...
 
Èxit de participació a la Cursa de Transports 2012 del Camp de Tarragona
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dijous, 27 de setembre de 2012 15:04

20120927-cursa-cdt

■ 21 participants sobre sis rutes interurbanes i una ruta urbana han fet possible la III Cursa de Transports del Camp de Tarragona, on s'han comparat els temps de viatge, costos econòmics, consum d'energia primària i emissions de CO2 de diferents formes de mobilitat

■ L'autobús competeix en temps amb el cotxe a 3 rutes i la moto i la bici s'imposen al cotxe en dues ocasions.

Llegiu-ne més...
 
Carta sobre el TramCamp proposada al Diari de Tarragona: N-340, A7, AP7... ¿y asfaltar la vía del tren?
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dimecres, 5 de setembre de 2012 09:30

Fotomuntatge de la conversió del tren a tramvia a Salou. Font: Trenscat.cat i UPC

Davant de la campanya de desprestigi a la que està sent sotmès el projecte del TramCamp, el president de la PTP, Ricard Riol, ha escrit aquesta carta al director del Diari de Tarragona, que fou publicada el 06/09/2012.

N-340, A7, AP7... ¿y asfaltar la vía del tren?

Llegiu-ne més...
 
Al·legacions al Pla de Mobilitat Urbana (PMU) de Reus
PTP Estudis i al·legacions - Camp de Tarragona
dilluns, 25 de juny de 2012 00:00

20120625-pmu-busEl passat 13 d'abril, el plenari municipal aprovava inicialment el PMU de Reus i obria el període d'exposició Pública. La PTP del Camp de Tarragona celebra la presentació d'aquest document, que ha de servir per a la millora de la mobilitat sostenible a la ciutat de Reus, al mateix temps que planteja un seguit de propostes que considerem contribuirien a millorar els objectius, propostes i mesures contemplades en el Pla presentat.

logo15-link Descàrrega de les al·legacions en PDF (266 kB)

 
La PTP fa sis precs al grup de peatges: cal canviar el sistema de peatges, però sense suprimir-los
PTP Comunicats i presentacions - General
dilluns, 14 de maig de 2012 08:53

20120508-autopistes

■ Per justícia social i per protecció del medi ambient, cal canviar la gestió dels peatges, però no suprimir-los.
■ #novullpagar denuncia la situació de greuge comparatiu amb la resta d'Espanya, però la gratuïtat als peatges ens allunyaria d'una mobilitat sostenible en termes econòmics, ambientals ni socials.
■ El principal greuge territorial és l'estat de la xarxa ferroviària i el finançament del transport públic.
■ La PTP proposa avançar en un model de peatges gestionats sota l'interès públic, per evitar el col·lapse de l'administració i per captar fons per pagar els peatges a l'ombra -autèntica ruïna catalana-, el pla de Rodalies, el corredor ferroviari del Mediterrani i el finançament del transport públic.

logo15-save Descarregar document (PDF, 331 MB)

 

Llegiu-ne més...
 
Els pressupostos de Foment són agressius amb el transport públic i el sector logístic de Catalunya
PTP Comunicats i presentacions - General
dijous, 26 d'abril de 2012 11:42

20120426-pressupostos_foment

■ El PGE 2012 suposa un cop dur per a la competitivitat i la sostenibilitat del transport a Catalunya, en limitar el desenvolupament del transport públic i del transport ferroviari de mercaderies
■ La PTP detecta cinc aspectes preocupants que afecten tant la inversió per a noves infraestructures com a l'explotació dels transports públics actuals
■ Si no es modifiquen els PGE 2012, els sectors logístics i del transport públic es veuran perjudicats, així com la mobilitat metropolitana i l'autonomia d'una part important de la població

logo15-save Nota de premsa (PDF, 1,45 MB)

 
Conferència al cercle d'infraestructures i Cambra de Comerç de Reus
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dijous, 22 de març de 2012 13:21

D'esquerra a dreta: Sr. Ricard Font, director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat; Sr. Ricard Riol Jurado, president de Promoció del Transport Públic; Isaac Sanromà, president de la Cambra de Reus; Sr. Pere Macias, president de la Fudnació Cercle d'Infraestructures; Sr. Josep Andreu, president de l'Autoritat Portuària de Tarragona i el Sr. Xavier Grasset, periodista. Foto: Cambra de ReusLa Fundació Cercle d'Infraestructures i la Cambra de Comerç de Reus han organitzat unes jornades al voltant del ferrocarril al Camp de Tarragona a Reus. L'acte ha estat presentat pels seus respectius presidents, el Sr. Pere Macias i el Sr. Isaac Sanromà; i ha comptat amb les intervenions de Sr. Josep Andreu, President del Port de Tarragona; Sr. Ricard Font, Director General de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya i Sr. Ricard Riol, President de la Promoció del Transport Públic (PTP).
Llegiu-ne més...
 
La mobilitat femenina fa de Catalunya un millor país per viure-hi
PTP Comunicats i presentacions - General
dijous, 8 de març de 2012 17:24

20120308-donesLa PTP vol reivindicar el paper de les dones en la mobilitat sostenible del país

■ Les dones demostren més respecte pels béns i transports públics, una menor cultura del frau i una percepció del risc més desenvolupada que els homes

■ El foment de la mobilitat sostenible és clau en la igualtat entre homes i dones, ja sigui en l'accés a un lloc de treball o en la conciliació de la vida laboral, familiar i d'esbarjo

Llegiu-ne més...
 
Per primera vegada la Generalitat protegirà l'accés al transport públic de les persones aturades amb ingressos sota l'SMI
PTP Comunicats i presentacions - General
dijous, 1 de març de 2012 10:21

20120301-t-aturat

■ És la primera vegada que el Salari Mínim Interprofessional (SMI) s'aplica com a criteri per als descomptes en el transport públic; un criteri molt més just i equitatiu que la segmentació de la població per edats o per la seva condició familiar

■ També és la primera vegada que els aturats amb ingressos sota l'SMI són objecte d'una protecció especial, un fet prou important atenent que són el col·lectiu econòmicament més desafavorit

Llegiu-ne més...
 
La PTP adverteix que l’anomenat “tercer fil” pot comportar afectacions sobre els serveis de viatgers a l’àmbit del Camp de Tarragona
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dimecres, 15 de febrer de 2012 10:25

Tercer carril. Foto: Adif

La PTP adverteix que l'anomenat "tercer fil" pot comportar afectacions sobre els serveis de viatgers a l'àmbit del Camp de Tarragona, i reivindica un disseny que no impliqui la reducció de l'actual capacitat de la línia: "El que no hem de fer és desvestir un sant per vestir-ne un altre".

Llegiu-ne més...
 
La PTP demana a la Generalitat l'aixecament de les restriccions als abonaments mensuals de trens regionals en el mínim termini possible
PTP Comunicats i presentacions - General
dimecres, 18 de gener de 2012 11:44

20120118-abonament_mensual

■ La pujada mitjana del 8,01% és excessiva per a un servei que gairebé no ha modificat els seus patrons de funcionament des de l'època de Mercè Sala, excepte a la línia de Girona.
■ Considerem positiva la intenció d'unificar els criteris tarifaris de Rodalies i Regionals per avançar cap a un sistema ferroviari més integrat en el camp tarifari, informatiu i de serveis.

Llegiu-ne més...
 
La PTP denuncia una reducció de servei del 50 % en la línia d'autobús Tarragona - Reus, que ha passat temporalment a tenir una freqüència de 30 minuts
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
divendres, 30 de desembre de 2011 10:07

Un dels autobusos que cobreix la ruta entre Tarragona (Imperial Tàrraco) i Reus (Pl. Oques). Font: Tarragona 21Només un avís en els vehicles indica que des del dia 27 de desembre i fins el dia 5 de gener s'aplicarà un anomenat "horari d'hivern", sense indicar quin és aquest horari. L'horari aplicat incrementa la freqüència de pas fins a 30 minuts, que duplica l'habitual en laborable, que és de 15 minuts.

L'horari que s'està aplicant no figura ni a la pàgina web de l'empresa concessionària ni a la del Departament de Territori i Sostenibilitat, ni a la de l'ATM del Camp de Tarragona. A data d'avui, no hi ha informació dels horaris temporals per als usuaris a cap de les parades intermèdies ni estan exposats als taulons d'anuncis de l'estació d'autobusos de Tarragona i Reus.

Llegiu-ne més...
 
Les propostes per millorar el transport públic del Camp obren el Telenotícies Comarques de Tarragona
Notícies - PTP a la premsa
dimarts, 15 de novembre de 2011 17:27

20111115-tncomarques

La proposta per fer que el transport públic centri els Jocs del Mediterrani de Tarragona 2017 ha obert avui el Telenotícies Comarques de Tarragona. El vocal de la PTP del Camp de Tarragona, Daniel Pi, explica les principals propostes de l'entitat per a resoldre els dèficits actuals de la xarxa de transport públic metropolitana.

Les propostes de la PTP estan centrades en el màxim aprofitament de les infraestructures actuals i, sobretot, en la millora dels serveis que hi circulen.

logo15-link Telenotícies Comarques 15-11-2011

 
La PTP proposa 11 mesures per a què el transport públic tingui un paper central als Jocs de Tarragona 2017
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dilluns, 14 de novembre de 2011 04:44

20111114-campdetarragona

 

La PTP ha presentat el document de propostes "Tarragona 2017. Aconseguim la primera medalla per al transport públic" al Col·legi de Periodistes de Tarragona

El principal objectiu és generar consensos per a què el transport públic sigui prioritari als Jocs de Tarragona 2017

El Camp de Tarragona es mereix una xarxa metropolitana de transports més potent que l'actual, composta per Rodalies, autobusos i tramvies adequadament combinats

Llegiu-ne més...
 
Pere Navarro: "La seguretat vial i la sensibilització ambiental són claus per la transformació de la nostra societat"
PTP Comunicats i presentacions - General
dijous, 20 d'octubre de 2011 12:51

Ricard Riol, president de PTP; Pere Navarro, director de la DGT i Albert Obiols, secretari de la PTP. Foto: Xavier Lujan

El Director de la Dirección General de Tráfico va assistir al sopar social anual de la PTP de 2011 i va donar resposta a una vintena de preguntes dels assistents

En els darrers vuit anys s'ha capgirat la visió de la seguretat vial a Espanya gràcies a un canvi a l'actitud dels conductors, l'aplicació del permís per punts i la modificació del codi penal, entre d'altres.

L'any 2010 va ser l'any amb menys víctimes a les carreteres espanyoles des de 1963, amb 1.730 morts. El parc mòbil actual és 16 vegades superior al de 1963.

 

Llegiu-ne més...
 
Altafulla, Cambrils, Reus, Salou, Tarragona i Valls participen a la Cursa de Transports interurbana del Camp de Tarragona
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dijous, 29 de setembre de 2011 17:01

20110929-cursa_cdt

■ 18 participants, 5 Ajuntaments, ATM i PTP fan possible la Cursa de transports interurbana del Camp de Tarragona

■ 6 municipis comparen els temps de viatge, els costos directes per l'usuari, el consum de carburant i les emissions de CO2 en els seus desplaçaments fins la Plaça de la Font de Tarragona

■ A més del cotxe, també es comparen transports públics entre sí: bus i tren; integrats i no integrats respectivament. Des d'Altafulla han participat, a més, bicicleta manual i elèctrica.

Llegiu-ne més...
 
La PTP proposa una classificació immobiliària segons l'oferta de transport públic
PTP Comunicats i presentacions - General
divendres, 23 de setembre de 2011 16:04

20110923-market_placeAl Market Place de Mobilitat, organitzat pel Departament de Territori i Sostenibilitat, ESADE i la Fundació Mobilitat Sostenible i Segura, la PTP va sol·licitar finançament per a un projecte de classificació immobiliària segons l'oferta de transport públic. La idea és classificar les adreces dels immobles de forma clara i transparent, en funció de l'oferta real del transport públic, tenint en compte les necessitats de mobilitat diferents de cada municipi.


logo15-save Projecte de la PTP (3,56 MB)
logo15-link Informació del Market Place de Mobilitat

 
Recent lessons: Transportation Funding and Job Creation
Documents - Perspectiva social de la mobilitat
dilluns, 4 de juliol de 2011 11:38

Centro de Portland, Oregón. Fuente: www.wired.comSmart Growth America. Febrero de 2011. Documento que analiza los impactos de la Ley Americana de Recuperación y Reinversión sobre el empleo en el ámbito de la movilidad. El estudio evalúa los 26.600 millones que el gobierno federal ha repartido entre las administraciones del transporte, comparando proyectos de mantenimiento de red viaria, ampliación de red viaria, e inversiones en transporte público. El estudio se concluye que el transporte público y transporte no motorizado crean un 70% más de empleo que en la ampliación de red viaria, valor que duplica las premisas iniciales.

 
El viaje en tren a BCN dura ahora diez minutos más que en el siglo pasado
Notícies - PTP a la premsa
Escrit per   
dissabte, 19 de febrer de 2011 13:02

Los viajeros del tren de las 7.21 de la mañana tuvieron que esperar más de diez minutos la llegada del tren el pasado viernes. - LLUÍS MILIÁNLas usuarios se quejan de los retrasos en una línea que desde hace años no ha recibido ninguna inversión

NÚRIA RIU. «Cuando llegamos un día con sólo cinco minutos de retraso es un milagro», dice Jordi Garcia, usuario habitual del regional express de las 7.21 de la mañana en dirección a Barcelona. La demora es la queja unánime entre quienes utilizan los trenes de media distancia hasta la capital catalana.

Llegiu-ne més...
 
La PDF.Camp exigeix a Adif i a Renfe Operadora millores en l'atenció a l'usuari del ferrocarril a les estacions de la demarcació
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dilluns, 24 de gener de 2011 21:23

logo-pdfcamp-500px

logo30-save Descarregar nota de premsa

 

 
La PTP presenta una proposta de nomenclatura unificada per a Rodalies i Regionals de Renfe i d'FGC i un inèdit plànol ferroviari integral per a tota Catalunya
PTP Comunicats i presentacions - General
dimarts, 11 de gener de 2011 00:00

Imatge del plànol ferroviari integral amb nomenclàtor desenvolupat per la PTP.

La PTP vol demostrar que és possible informar millor els usuaris que no coneixen els serveis ferroviaris existents a Catalunya. Per aquest motiu es fa una proposta de nomenclatura i de plànol ferroviari integral totalment inèdits, amb l'objectiu de superar l'actual dispersió de plànols i d'informació segons l'operador (Renfe o FGC) i el tipus de servei (rodalies o regionals).

 

logo15-save Proposta de millora i integració de la informació de Rodalies i Regionals de Catalunya (PDF, 1'44 MB)

logo15-save Plànol ferroviari integral amb nomenclàtor desenvolupat per la PTP (PDF, 1'8 MB)

logo15-save Plànol en versió butxaca, desenvolupat per la PTP (PDF 200 kB)

 
PTP submitted to UITP's PTX2 contest with "Train 2014" plan
PTP Comunicats i presentacions - General
diumenge, 9 de gener de 2011 13:07

20110107-train2014

PTP submitted to International Association of Public Transport's PTX2 contest with "Train 2014" plan. The aim of this contest is to recognise the efforts and reward the ambition of mobility stakeholders and their contribution to UITP's strategy PTx2. In this respect, UITP will reward stakeholders who have defined plans and have launched or are about to launch ambitious projects or initiatives to grow public transport market share by putting into practice one or several of the strategic areas identified by UITP.

logo15-save Abstract logo15-save Illustration of the project

 
Compartim destinació, el 2011
PTP Comunicats i presentacions - General
divendres, 24 de desembre de 2010 10:19

20101224-felicitacio

Demana el videojoc
"Els Sostenibles en Moviment"
als Reis abans no sigui massa tard!!!

A la botiga PTP, Melcior, Gaspar i Baltasar ho tenen ben fàcil per recollir els videojocs pedagògics sobre mobilitat sostenible


 
El futur del tren convencional a Tarragona
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dissabte, 11 de desembre de 2010 11:30

Estació de Vila-seca. En corba, sense passos inferiors ni superiors, sense avisos acústics ni visuals. Compta amb uns perillosos graons per accedir a l'andana central per a qualsevol tren. Està explícitament prohibit utilitzar-los. Una deixadesa que s'ha cobrat massa morts.La pdf.camp i la PTP van participar en l'acte de presentació pública a les comarques de Tarragona del document "Un Modelo de Ferrocarril Público y Social", editat pels ferroviaris del sindicat CGT, dins de la campanya d'àmbit estatal que estan desenvolupant. L'acte es va celebrar al pis superior de l'estació de Vila-seca. L'estació compta amb un accés a andanes totalment deficient i les obres per solucionar-lo van ser iniciades enguany pel Ministeri de Foment i suspeses al cap de poc temps.

logo15-save Presentació en PDF

logo15-link Notícia al diari El Punt / Avui

 
DEBAT ELECCIONS 2010: Els partits davant del transport públic
PTP Comunicats i presentacions - General
dimecres, 27 d'octubre de 2010 18:18

      Josep Rull, per CiU, Roberto Labandera pel PSC, Pere Aragonès per ERC, Ricard Riol, moderador PTP, Santi Rodríguez pel PPC, Daniel Pi, per ICV-EUiA i José Luis Sánchez, per C'S.

L'únic debat de la campanya electoral centrat en el transport públic i la mobilitat sostenible, ja està disponible al Youtube.

Josep Rull per CiU, Roberto Labandera pel PSC, Pere Aragonès per ERC, Santi Rodríguez pel PPC, Daniel Pi per ICV-EUiA i José Luis Sánchez per C'S van representar els partits parlamentaris en aquest enriquidor debat organitzat per la PTP.

28 preguntes de la PTP i del públic amb un temps màxim de 59 segons per resposta.

Llegiu-ne més...
 
TV3: El Medi Ambient. Mobilitat sostenible i ocupació
Notícies - PTP a la premsa
dijous, 21 d'octubre de 2010 11:52

20101021-tv3Diversos estudis fets a Europa assenyalen que un model de mobilitat sostenible crea el doble de llocs de treball per quilòmetre recorregut que un sistema creat per a la mobilitat privada, i de més qualitat. Hi intervenen Pau Noy, coordinador de la Fundació Mobilitat Sostenible i Segura i vocal de relacions internacionals de la PTP i Germà Bel, catedràtic d'Economia de la Universitat de Barcelona.


logo15-link TV3 a la Carta: El Medi Ambient

 
La Plataforma en Defensa del Ferrocarril del Camp de Tarragona reclama l’inici de les obres promeses
dimecres, 20 d'octubre de 2010 14:06

logo-pdfcamp-500px

COMUNICAT DE LA pdf.camp

Ahir, 20/10/2010 el president de la Generalitat, José Montilla i el ministre de Fomento, José Blanco, van acordar el traspàs dels trens de regionals a la Generalitat que serà efectiu, després de reunions de diferents Comisions Estat/Generalitat, a partir de gener de 2011.

Llegiu-ne més...
 
Al·legacions a l'Estudi Informatiu del TramCamp
PTP Estudis i al·legacions - Camp de Tarragona
divendres, 8 d'octubre de 2010 19:23

20101008-tramcamp

La PTP ha realitzat al·legacions a l'Estudi Informatiu del TramCamp per ampliar la demanda potencial, ja sigui a partir de traçats més ràpids o a partir de la millora de l'accessibilitat als barris.

logo15-link Estudi informatiu del TramCamp (web PTOP)

logo15-save Descarregar al·legacions de la PTP (PDF, 5'20 MB)

Llegiu-ne més...
 
La PTP felicita al DPTOP per l'estudi informatiu del TramCamp i proposa inaugurar-ho al 2016, amb motiu de la candidatura de Tarragona a la Capital Europea de la Cultura.
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
divendres, 6 d'agost de 2010 20:36

Fotomuntatge del TramCamp al pas per la Rambla de Tarragona

Des de la PTP creiem què es tracta d'un projecte de vital importància ja que dóna lloc a un transport públic ràpid i vertebrador de la tercera àrea urbana catalana, on a més se situa un dels polígons petroquímics més importants de la península, a més d'una zona turística de primer ordre amb el parc temàtic més visitat d'Espanya i el segon port de mercaderies de Catalunya.

Llegiu-ne més...
 
Feliç Sant Jordi. Lectures recomanades per la PTP
divendres, 23 d'abril de 2010 12:25

20100423-santjordi

Celebrem la Diada de Sant Jordi amb un parell de lectures recomanades sobre mobilitat sostenible.

Llegiu-ne més...
 
La segona estació d'alta velocitat al Camp de Tarragona tampoc no solucionarà els serveis regionals d'alta velocitat
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dijous, 26 de novembre de 2009 09:18

20091126-campdetarragona

La 2a estació d'alta velocitat del Camp de Tarragona repetirà els errors de l'estació de Perafort pel que fa el servei regional d'alta velocitat. La PTP demana que el Ministeri de Foment canviï l'estratègia per aquest servei.

La PTP es mostra partidària que el TramCamp arribi a la nova estació del Camp de Tarragona, sempre que això no impliqui desviar l'eix Reus - Vila-seca - Salou per no perjudicar la mobilitat quotidiana d'aquell corredor.

Llegiu-ne més...
 
La PDF del Camp exigeix millores amb un viatge reivindicatiu entre Tarragona i Móra la Nova
dilluns, 19 d'octubre de 2009 14:52
20091017-pdfcamp
logo-pdfcamp
La PTP va participar a l'acte, que va arreplegar més de 70 persones per reclamar la millora del ferrocarril al Camp de Tarragona. El seguici va fer aturades a diverses estacions del Priorat i de la Ribera d'Ebre que pateixen un manteniment i serveis precaris. Més informació a la web de la plataforma:
logo30-link PDF.CAMP
 
Al·legacions al Pla Territorial del Camp de Tarragona
PTP Estudis i al·legacions - Camp de Tarragona
dijous, 23 d'octubre de 2008 12:00

Al·legacions a l'avantprojecte del Pla Territorial del Camp de Tarragona en matèria d'infraestructures de mobilitat


El Sr. Ricard Riol Jurado, proveït de DNI 00.000.000-0, natural de Tarragona, en representació de l'Associació per a la Promoció del Transport Públic, i amb domicili a efectes de notificació al Carrer Clot 86, entresol C 08018 de Barcelona, es dirigeix a l'Honorable Conseller de Política territorial i Obres Públiques, Sr. Joaquim Nadal i Farreras en relació a l'Avantprojecte del Pla Territorial del Camp de Tarragona.

Llegiu-ne més...
 
L'Avant del Camp de Tarragona no millora temps de viatge i és més car que el Catalunya Exprés
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dimecres, 30 d'abril de 2008 00:00

  • L'Avant d'alta velocitat al Camp de Tarragona no millora els preus ni els temps de viatge de la xarxa Catalunya Exprés com sí succeeix a la relació Lleida - Barcelona.
  • Les millores anunciades a Rodalies amb l'arribada de l'alta velocitat no s'han produït i els retards continuen.
  • Reclamem alguna alternativa económica en la relació ferroviària Madrid - Barcelona, com la tarificació d'hora vall a alguns dels trens amb menor ocupació.

Llegiu-ne més...
 
El Camp de Tarragona no pot perdre el tren
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dimecres, 31 de maig de 2006 00:00

El passat 16 de maig de 2006 el secretari per a la mobilitat Sr. Manel Nadal va anunciar la satisfactòria notícia de què la Generalitat havia acceptat el  TramCamp, però no en construiria cap via nova fins l'any 2016. D'entrada celebrem l'acceptació d'aquest tram-tren tan decisiu pel futur del transport públic al Camp de Tarragona i que no havia estat contemplat en una primera fase al Pla d'Infrastructures del Transport de Catalunya (PITC). També és motiu de felicitació la recent recepció d'una trentena d'autobusos que milloraran el servei de forma immediata a la segona àrea metropolitana de Catalunya.

Llegiu-ne més...
 
Propostes de la PTP per a la millora de la mobilitat en el marc de la Comissió Consultiva d’Usuaris i Beneficiaris del Transport Públic del Consorci del Transport Públic del Camp de Tarragona
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dimarts, 1 de novembre de 2005 00:00

12 punts per capgirar la situació del transport públic al Camp de Tarragona.
Llegiu-ne més...
 
Cursa de Transports al Camp de Tarragona
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dijous, 4 de novembre de 2004 00:00

Juntament amb l'Associació per a la Promoció del Transport Públic, l'Ajuntament de Reus i en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible es va dur a terme una una comparativa de l'eficiència de diferents mitjans de transport. Els objectius de la cursa van ser compartits amb els objectius de la cursa de transports realitzada a Barcelona el passat dia 3 de novembre:

Llegiu-ne més...
 
Millores del servei de Reus Transport Públic
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
divendres, 1 d'octubre de 2004 00:00

La societat municipal Reus Transport Públic, SA va néixer l'any 1998 i des d'aleshores treballa per convertir-se en l'eina fonamental de la mobilitat a la ciutat. La PTP del Camp de Tarragona té presència al Consell d'Administració des de l'estiu de 2003 tractant d'aportar les voluntats en la defensa de la mobilitat sostenible, tenint en compte l'aposta que en aquest sentit, ha fet Reus Transport en els darrers anys.

Llegiu-ne més...
 
El costos reals del transport
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
divendres, 9 de juliol de 2004 00:00

Publicat al Diari de Reus, 9/07/2004

Fa unes setmanes, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat va presentar les conclusions d'un estudi, que comptabilitzava els costos del sector del transport a Catalunya.

La majoria de nosaltres entenem per "costos del transport" aquelles despeses derivades del consum de combustible, lubricants, pneumàtics, aparcaments, peatges, multes, etc. Però a aquests costos se n'hi afegeixen uns altres, els externs, que paga el conjunt de la societat catalana. Són aquells derivats dels fenòmens produïts pel fet de desplaçar-nos massivament amb transport privat: embussos, contaminació atmosfèrica i acústica, sinistralitat a les carreteres, etc.

El fet és que si fem una ullada a les conclusions de l'estudi veurem que aquests darrers no passen gens desapercebuts. De manera específica, els costos externs són aquells que no són suportats per les asseguradores, són les invalideses, els danys psíquics, la contaminació sonora, la pol.lució atmosfèrica, etc.

Llegiu-ne més...
 
La introducció de criteris ambientals en la contractació pública: el cas de Hèlsinki
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
divendres, 7 de maig de 2004 00:00

El cas de Hèlsinki suposa que una actuació d'àmbit local canviés la seva dimensió per transformar-se en un precedent i alhora es constituís com un canvi en la legislació de la Unió Europea. A través d'aquesta actuació, doncs, la contractació pública pot oferir en l'actualitat un potencial considerable per introduir en el mercat la dimensió mediambiental si els poders adjudicadors utilitzen el rendiment ecològic com un dels criteris de l'adjudicació.

Llegiu-ne més...
 
XII Trobada del Medi Ambient i la Cooperació
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dimarts, 6 d'abril de 2004 00:00

Els dies 2, 3 i 4 d'abril es va celebrar la XII Mostra del Medi Ambient i de la Cooperació que organitza Mediterrània, Centre d'Iniciatives Ecològiques, a la Rambla Nova de Tarragona. Mediterrània és un grup ecologista amb inquietuds mediambientals i amb la necessitat de donar a conèixer i difondre temàtiques relacionades amb el medi ambient i la cooperació a tots els sectors de la societat. Aquesta trobada és un certamen que engloba principalment tres àmbits d'actuació: l'àrea científica, la mostra com a fira d'expositors i les activitats lúdico-divulgatives.

Llegiu-ne més...
 
La PTP de Tarragona reivindica el TramCamp, sistema tarifari integrat i millores de mobilitat al Camp de Tarragona
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dilluns, 8 de març de 2004 00:00

El passat dissabte dia 6 de març, el grup municipal reusenc d'Iniciativa per Catalunya Verds va organitzar una jornada sobre l'Estat del Medi Ambient al Camp de Tarragona.

La presentació va ser feta a càrrec de Daniel Pi, Tinent d'alcalde de Medi Ambient a Reus. Per altra banda, van intervenir també els Candidats d'ICV-EUiA a les Eleccions Generals: Lluís Balart i Teresa Fortuny, i també es comptà amb la participació de Salvador Milà, Conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya.

Llegiu-ne més...
 
La nova ordenació ferroviària al Camp de Tarragona: Punt de trobada, punt de partida
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
divendres, 17 de gener de 2003 00:00

Data: Divendres 17 de gener de 2003 a les 20:00 hores.
Lloc: Sala AMERSAM, Oficines de l'Ajuntament de Reus del Mercat Central de Reus
Organitza: Associació d'Amics del Ferrocarril, Ajuntament de Reus i l'Associació per a la Promoció del Transport Públic.

Llegiu-ne més...
 
El Camp de Tarragona ja disposa d'un sistema d'autobusos nocturns
PTP Comunicats i presentacions - Camp de Tarragona
dimarts, 30 d'abril de 2002 00:00

El passat divendres 26 d'abril es va inaugurar una xarxa nocturna regular d'autobusos que enllaça les principals ciutats del Camp de Tarragona: Tarragona, Reus, Vila-seca, Salou, Cambrils i Valls, així com també alguns altres barris o nuclis més freqüentats de les mateixes, tant pel que fa en origen, com en destí. L'acte inaugural del divendres comptà amb la presència del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Felip Puig, juntament amb la presència d'alcaldes del Camp de Tarragona a la Pineda (Vila-seca).

Llegiu-ne més...
 


Zaragoza Content by Zaragoza Online