Search

Ens sumem i donem suport al manifest presentat en una roda de premsa celebrada el 13 de juny per entitats veïnals, socials i ecologistes en contra de l’exhibició de Fórmula 1 que l’Ajuntament i la Generalitat organitzen al Passeig de Gràcia i Plaça de Catalunya de Barcelona el proper 19 de juny.

Demanem aturar la celebració de grans esdeveniments a Barcelona i apostem per un model de ciutat que prioritzi la salut i el benestar dels ciutadans per davant dels visitants i turistes, millorant la qualitat de l’aire i la contaminació acústica, i promovent un ús comunitari i segur de l’espai públic. Aquesta és una oportunitat per reconsiderar com utilitzem els espais urbans i per fomentar una mobilitat més sostenible que redueixi l’impacte ambiental. A més, subratllem la importància de la participació ciutadana en la presa de decisions sobre l’ús de l’espai públic.

Així mateix, convoquem la ciutadania a manifestar-se en contra de l’exhibició de Fórmula 1 el 19 de juny al carrer Aragó amb Balmes, a partir de les 17:30h. Fem una crida a tots aquells que volen una Barcelona més saludable i sostenible a unir-se a nosaltres en aquesta causa.

Llegeix aquí el comunicat emés per les entitats.