Search

La PTP participa al 1r Congrès de Qualitat de l’Aire

oct. 24 2019

oct.

24

2019

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

El Congrés sobre la Qualitat de l’Aire es va celebrar els dies 24 i 25 d’octubre de 2019 a la Fira de Sabadell. La PTP va participar a la ponència “Transport públic: millora de les infraestructures” de la mà de dos membres de la seva junta directiva: Ricard Riol Jurado i Adrià Ramírez Papell. En aquesta ponència també hi participava l’advocat Salvador Milà.

 

Què hem de fer (i què no hem de fer) en matèria d’infraestructures per afavorir el transport públic? La sessió va anar encaminada a respondre aquesta qüestió. A partir de l’anàlisi dels aspectes ambientals que han de complir actuacions en infrastructures, i amb la recent decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de paralitzar la construcció del trams de l’autopista C-32 entre Lloret i Blanes com a cas d’estudi, es presentarà una proposta d’actuacions desitjables (i superflues) en matèria d’infrestructures a Catalunya.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#d9efcb”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”12790″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Presentació de les alternatives ferroviàries a càrrec de Ricard Riol Jurado, president de la PTP.

La PTP defensa la millora de la connectivitat ferroviària del Vallès a partir de l’increment de la rapidesa i capacitat de la línia R4 de Rodalies, els intercanviadors i la potenciació de la línia transversal R8 i l’avenç en els plans d’increment de freqüències des de Sarrià fins el Vallès a FGC.

Descarregar presentació en PDF[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”bg_color” bg_color_value=”#d9efcb”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”12784″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Presentació del Transvallès a càrrec d’Adrià Ramírez, vocal de la junta de la PTP.

El Transvallès és una proposta de transport públic realitzada per Via Vallès i la PTP, basada en corredors d’alta freqüència de bus i tren per connectar el Vallès Oriental i Occidental per resoldre la manca de connectivitat interna.

Descarregar presentació en PDF[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

També et pot interessar...