Search

Detectats bitllets inútils a les zones 4, 5 i 6. Recordatori concentració contra pujada de tarifes.

gen. 08 2014

gen.

08

2014

20140109-etfelicitofill

Els usuaris de les zones 4, 5 i 6 es troben amb una T-50/30 més cara que la T-MES! La PTP ha rebut diverses queixes d’usuaris de les zones 4, 5 i 6 en haver-se produït aquest fet insòlit des del canvi de tarifes aplicat l’1 de gener. Aquest fet posa de manifest, una vegada més, que cada any s’apliquen pujades lineals als títols de transport sense cap estratègia de mobilitat sostenible al darrera, amb l’únic objectiu de sanejar els malmesos comptes públics de l’Autoritat del Transport Metropolità.

Aquest fet ens ha motivat a reeditar la guia per a seleccionar el títol de transport més adequat, que podreu descarregar al següent enllaç:

 

20131223-guia

Des de la PTP creiem que aquest és un motiu més per assistir a la concentració d’aquesta tarda a les 20h a la pl. de Sant Jaume, contra les pujades del transport públic d’enguany. Defensem el transport públic amb unes tarifes més justes i intel·ligents que permetin afrontar la crisi econòmica i ambiental que patim els ciutadans i ciutadanes de la regió metropolitana.

 

 

20140108-no_pujadatransport
La Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB) i la PTP convoquen a una concentració de pujada pels increments de tarifes del transport públic aplicat per a aquest any 2014, prevista per demà dijous 9 de febrer a les 20:00 hores davant de la Plaça de Sant Jaume.

Considerem que la dinàmica de pujades de tarifres de l’ATM (Generalitat de Catalunya i poder municipal metropolità) és un cop dur contra la mobilitat sostenible en temps de crisi econòmica i ambiental. A més de l’equilibri econòmic de les administracions ha d’haver un equilibri a la mobilitat ciutadana. El règim tarifari actual està expulsant part de la ciutadania cap al vehicle privat, i això és un fracàs per a tots.

Són moltes les assignatures pendents de l’administració per evitar la dinàmica actual: nova llei de finançament del transport públic, nou esquema tarifari més equitatiu, evitar duplicitats entre línies, més austeritat als cosos directius, més profit dels recursos actuals…

Comunicats:

També et pot interessar...