Search

El projecte BusOsona.cat arriba a Taradell

set. 29 2013

set.

29

2013

20130929-busosona

El plànol integrat de Transport Públic d’Osona que es va presentar el passat 2 de juliol a l’estació d’autobusos de Vic ha ampliat aquest passat divendres 27 de setembre la seva implantació per la comarca, arribant al municipi de Taradell.

Taradell és, després de Vic, el primer municipi on arriba el projecte BusOsona.Cat, i l’ampliació ha estat possible gràcies a 5 empreses taradellenques que hi han confiat: Gaufix, Instal·lacions Taradell, Fisio Taradell, el restaurant La Nonna Jovita i Autocars Prat.

 

L’ampliació, que s’ha fet coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2013, ha consistit en plantar una còpia del plànol a cada una de les 5 parades de Taradell per on hi passa la línia regular Vic – Santa Eugènia de Berga – Taradell – Sant Miquel de Balenyà.

Com ja es podia fer fins ara, el mapa es pot descarregar en PDF a la web del projecte: www.busosona.cat . En els propers mesos, es seguiran buscant nous patrocinadors per a ampliar el projecte a cada un dels municipis d’Osona per on hi passa alguna línia regular d’autobús. L’objectiu és fer d’aquest plànol el plànol de referència del transport públic a Osona. Els possibles patrocinadors interessats, poden posar-se en contacte amb els impulsors del projecte a través del correu [email protected] .

 

20130929-busosona1 20130929-busosona2

També et pot interessar...