Search

Dimecres 15 de març, de 20:45 a 23:00 hores
Restaurant “La Pomarada” (Pg. de Gràcia 78, 1r, BCN)


El sopar social de la PTP és un esdeveniment anual per a tots els públics on es porta un convidat rellevant del món del transport públic. El convidat d’aquest any serà el Sr. Ricard Font, secretari d’infraestructures i mobilitat de la Generalitat de Catalunya.

Què ha pensat la Generalitat per afavorir l’autobús o el tramvia a la futura Zona de Baixes Emissions? Com s’acabarà explotant el tren de l’aeroport? Quins són els plans per a la línia 9? Com cada any, el president de la PTP i el convidat fan un petit discurs i després del sopar es respon a les preguntes del públic.

Per assistir al sopar només cal omplir i enviar el formulari d’inscripció situat al peu d’aquesta pàgina i fer una transferència bancària amb l’import de la inscripció al compte corrent de la PTP, ES05-2100-0468-0002-0035-0569, tot indicant el concepte “SOPAR” i “NOM DE LA PERSONA”. Cal repetir el tràmit per a cada persona. Posteriorment, l’organització contactarà amb vosaltres per correu electrònic per verificar les inscripcions.

De forma prèvia han passat pel sopar de la PTP importants personalitats polítiques i tècniques relacionades amb el transport públic i la mobilitat sostenible: Joan Clos (regidor de seguretat i mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona), Celestino Corbacho (president de l’Entitat Metropolitana del Transport, avui ÀMB), Francesc Xavier Ventura (president de l’Autoritat del Transport Metropolità), Pere Macias (conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat), Salvador Milà (conseller del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat), Joan Herrera (diputat per Barcelona al Congrés dels Diputats), Miguel Ángel Remacha (gerent de Rodalies de Catalunya), Manel Nadal (secretari de Mobilitat de la Generalitat), Pere Navarro (director de la Dirección General de Tráfico), Lluís Recoder (conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat), Santi Vila (conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat) i Enric Ticó (president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya).

 

[contact-form-7 id=”4964″ title=”Sopar social PTP 2017 (CA)”]