BASES DEL CONCURS

Aquest concurs està organitzat per l’Ajuntament de l’Hospitalet i l’Associació per a la Promoció del Transport Públic per promocionar la nova línia de metro L9 sud inaugurada l’any 2016. La nova línia travessa l’Hospitalet de nord a sud enllaçant barris densament poblats amb pols d’activitat com la Fira, i amb la resta de línies de metro de la ciutat.

En què consisteix el concurs? En fer fotos exteriors o interiors de qualsevol de les estacions de la línia 9 sud al pas per l’Hospitalet de Llobregat i penjar-les a la xarxa Instagram amb l’etiqueta #L9LH. Les estacions de la línia 9 sud a l’Hospitalet són cinc: Collblanc, Torrassa, Can Tries | Gornal, Europa | Fira i Fira. A més també podeu utilitzar l’etiqueta #mobilitat2018 per participar a un altre concurs, on hi participa tota Catalunya.

Qui hi pot participar? Podran participar en el concurs fotogràfic qualsevol persona física de 16 anys o més i amb domicili a l’àmbit territorial de Catalunya que no hagin estat implicades en la definició i/o preparació d’aquest concurs. En els cas de persones menors de 18 anys, el fet de participar en el concurs implica que tenen el consentiment per fer-ho dels seus pares o tutors.

Quan es pot participar? Fins el dijous 20 de setembre de 2018, a les 23:59h de la nit.

Quins són els premis? Un jurat format per una persona de l’ajuntament de l’Hospitalet i una de l’Associació per a la Promoció del Transport Públic atorgarà els següents premis:

  • Penjada de les 10 millors fotografies a un espai expositiu del Dia Sense Cotxes del 22 de setembre de 2018, a la Rambla de la Marina
  • Primer premi: transport públic gratis durant 3 mesos a la zona 1 (T-Trimestre, valorada en 145,3 €)
  • Segon premi: dues entrades al Barcelona Bus Turístic (valorades en 60 €)
  • Tercer premi: dues entrades al Telefèric de Montjuïc de TMB (valorades en 23 €)