Search

La PTP manté el seu compromís amb la democràcia i dóna suport a la consulta del 9N

set. 10 2014

set.

10

2014

20140911-urnaLa PTP és una entitat amb un funcionament plenament democràtic. Enguany, a banda d’escollir la Junta Directiva a partir del vot presencial o delegat en assemblea general, s’han dut a terme diverses Juntes ampliades per decidir els posicionaments de l’entitat sobre assumptes clau de mobilitat, com la nova xarxa de bus de BCN, la reforma de la plaça de les Glòries i de la Diagonal, o la nova T-Mobilitat. En el context de normalitat democràtica, la PTP defensa que les discrepàncies polítiques es resolguin a través de les urnes i no de les imposicions, des del model d’estat fins al model de mobilitat.

Per això, amb data 09 de setembre de 2014, la Junta Directiva de l’Associació per a la Promoció del Transport Públic va acordar:

 

1.- Assumir i manifestar el nostre COMPROMÍS i disposició a cooperar amb les nostres institucions per a fer possible l’organització de la Consulta del dia 9 de novembre d’enguany i donar suport al President de la Generalitat quan faci la CONVOCATÒRIA d’aquesta CONSULTA.

2.- Fer arribar aquest COMPROMÍS a l’Assemblea Nacional Catalana abans d’aquest 11 de setembre perquè, de forma conjunta amb d’altres organitzacions del teixit associatiu de Catalunya, el facin arribar a la Presidència del Parlament de Catalunya en el moment que sigui més convenient.

També et pot interessar...