Dia - 20/09/2018, Hora - 17:30 - 20:30

 

Per 2n any consecutiu, l’Ajuntament de Vilafranca i l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) organitzen la cursa de transports; un esdeveniment de la Setmana Europea de la Mobilitat que serveix per comparar els temps de viatge, el cost econòmic i les emissions del cotxe, el transport públic i altres transports.

Participar és molt fàcil! Només cal estar disponible el proper dijous 20 de setembre a partir de les 17:30h per fer un desplaçament a peu, bicicleta, moto, cotxe o bus des de la seu de diverses associacions de veïns i veïnes de Vilafranca fins el centre cívic l’Escorxador. L’organització coordinarà les sortides per poder utilitzar l’autobús urbà. El tret de sortida es farà via mòbil a un dels participants. Tots els participants podran instal·lar-se una aplicació que permet seguir el seu recorregut i comprovar que fan la ruta proposada. Aquesta aplicació no dóna dades personals sobre el mòbil, únicament el posicionament, i es pot desinstal·lar còmodament un cop acabada la prova.

PREMI. Els participants seran obsequiats amb una T10 amb el nombre de zones corresponent al seu origen i un petit refrigeri a l’arribada.

 

Rutes proposades des de les AAVV dels barris de Vilafranca fins l’Escorxador

 

Per participar cal inscriure’s i sel·leccionar quin mitjà de transport es prefereix:

Les reserves estan tancades per aquest esdeveniment.