Dia - 29/10/2017, Hora - 10:00 - 14:00

 

El proper diumenge 29 d’octubre de 2017, 169 anys i un dia després de la posada en marxa del primer ferrocarril entre Barcelona i Mataró, la PTP celebrarà una trobada de socis i sòcies al Museu del Ferrocarril de Catalunya, a Vilanova i la Geltrú. El Museu disposa d’una de les col·leccions de màquines de vapor més nombrosa d’Europa i és clau per entendre la història del nostre transport públic ferroviari.

Els socis i sòcies que es presentin al Museu amb el seu carnet de la PTP i tinguin al corrent de pagament podran accedir gratuïtament als Museu durant tot el diumenge 29 d’octubre. A més, aquest dia hi haurà dues activitats extra:

A les 11:30h es farà la presentació pública de la 2a edició del pòster “Catalunya Sobre Rails”.

A les 12:00h es farà una encesa de la rèplica de la primera locomotora, la “Mataró”, que rodarà uns quants metres amb carbó i tracció a vapor per les instal·lacions del Museu.

Els 20 primers socis que ho sol·licitin podran viatjar gratuïtament en Rodalies des de l’estació de Sants. Per gaudir del viatge gratuït caldrà presentar-se amb el carnet de soci davant de les taquilles de Rodalies a les 10:00 hores. El dinar de germanor és opcional i tindrà un cost aproximat als 20-25 euros. La tornada gratuïta es farà després del dinar.

Les reserves estan tancades per aquest esdeveniment.