Dia - 06/07/2018 - 08/07/2018, Hora - Tot el dia

Ja tenim a punt el viatge d’aquest any. Anem a conèixer el transport públic de la ciutat alemanya de Munic, tot un referent en matèria de mobilitat sostenible. unic, München en alemany, és la capital de l’estat de Baviera, a Alemanya. La capital compta amb una població de milió i mig d’habitants, sobre una àrea metropolitana de 2,7 mililons, xifres molt comparables al cas de Barcelona. El casc antic és peatonal i la ciutat compta amb una densa i eficient xarxa de metro, tramvia (13 línies), S-bahn (ferrocarril suburbà) i autobusos (11 línies de Metrobus). Com tantes ciutats alemanyes i europees, Múnic disposa d’una zona de baixes emissions que restringeix l’accés als vehicles més antics, penalitzant més els dièsel que els gasolina.

Foto: MVV

Oferim un viatge amb diverses opcions, amb vols i allotjament lliures o tancats en pack.

Per reservar una plaça a aquest viatge cal enviar un e-mail a [email protected] o reservar a aquesta pantalla; i fer un pagament per avançat. Aquest any existeixen dues modalitats de pagament:

  • Transferència bancària amb l’import corresponent, on consti el vostre nom, dirigit al nou compte de la PTP de Triodos Bank:  ES69 1491 0001 28 3000081159. Consulteu taula de preus tot seguit.
  • Amb la vostra targeta de crèdit / dèbit a través de la nova Botiga online de la PTP clicant sobre el preu corresponent a la taula de preus tot seguit. Si voleu obtenir descompte de soci / sòcia, heu d’Iniciar Sessió a la pàgina web amb el vostre correu electrònic de referència.

Per a qualsevol dubte podeu trucar a l’oficina de la PTP en horari matinal: 93 244 49 70.

 

OPCIONS I PREUS DEL VIATGE (es mostren per persona)

Totes les opcions inclouen les despeses de gestió, el guiatge, el sopar de dissabte i els bitllets de transport públic. Les opcions amb allotjament inclouen l’esmorzar dels dos dies. L’opció amb vol inclòs inclou anada i tornada.

PREU SOCI
PREU NO SOCI

Leonardo Hotel.
Hab. individual

Leonardo Hotel.
Hab. DOBLE

(seleccionar dues
per a una parella)

Euro Youth Hostel

Sense allotjament

Vols inclosos

550 €
580 €

435 €
465 €

400 €
430 €

290 €
320 €

Sense vols

385 €
415 €

265 €
295 €

225 €
255 €

115 €
145 €

 

PROGRAMA PROVISIONAL

DIVENDRES 6 de JULIOL
Sortida: Vol VY1812 sortida del Prat a les 7:10h, amb arribada a Munic a les 9:15h.  (o trasllat a Munic per compte propi, segons opcions).  Trasllat des de l’aeroport fins la ciutat amb S-Bahn , trobada de tots els integrants del viatge i inici visites als diferents sistemes de transport i entrevistes amb els responsables tècnics i operacionals del transport públic muniquès.
Àpats per lliure a càrrec dels participants.
A la nit, allotjament en hotel, youth hostel o per lliure (segons opcions).

DISSABTE 7 de JULIOL
Durant tot el dia continuarem les visites i entrevistes relacionades amb el sistema de transport públic de l’àrea metropolitana de Munic.
Nit: sopar conjunt de tots els participants a una cerveseria típica bavaresa!!! (inclòs a totes les opcions)

DIUMENGE 8 de JULIOL
Dia lliure per visitar, en grup o individualment,
–    Centre de la ciutat, parcs, museus….
–    Museu del transport (està obert aquest diumenge)
–    El proper camp d’extermini de Dachau
Tornada: Vol VY1817 sortida de Munic a les 20.35, i arribada al Prat a les 22.40 (o retorn a Barcelona per compte propi, segons opcions).

Us hi esperem!

Les reserves estan tancades per aquest esdeveniment.