Dia - 07/09/2018, Hora - 16:00 - 19:00

Segona visita a la futura línia 10 sud del metro un dia abans de la inauguració oficial. Donat l’interès generat per la primera visita organitzada per TMB a mitjans d’agost, on es va explicar l’operativa d’aquestes línies automàtiques; hem programat una segona visita centrada en els detalls de la infraestructura, organitzada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, i guiada pel seu Director d’Infraestructures, Sr. Xavier Flores.

La nova línia 10 sud incorporarà dues noves estacions a la xarxa de metro, Foc i Foneria, ambdues ubicades al Passeig de la Zona Franca, i circularà en tram comú amb la línia 9 sud entre Can Trias | Gornal i Collblanc, a l’Hospitalet.

Visita exclusiva per a socis i sòcies de la PTP, amb un màxim d’un acompanyant no membre de l’entitat. Data límit per a la inscripció: 07-09-2018 a les 12:00h.

VISITA. El punt de trobada serà el vestíbul de l’actual línia 9 sud del metro, a Collblanc. A aquesta estació, on de moment presten servei les línies 5 i 9 sud, se’ns explicarà quines han estat les característiques constructives a càrrec del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Després viatjarem en un tren en proves de la L10 sud entre Collblanc i Foc, on visitarem aquesta estació. Posteriorment viatjarem en un altre tren en proves fins a Foneria, on també visitarem l’estació. Agafarem de nou un tren en proves fins a Collblanc, on acabarà la visita. En total es preveu una durada de 2,5 a 3 hores.

RESERVES MÀXIMES. Cada persona sòcia pot efectuar un màxim de dues reserves, la pròpia i la d’una persona sòcia o no sòcia. En el cas de dues reserves, es prega indicar el nom de l’acompanyant a la casella de comentaris.

Les reserves estan tancades per aquest esdeveniment.