Dia - 16/08/2018, Hora - 16:00 - 19:00

Visita exclusiva per a socis i sòcies de la PTP, amb un màxim d’un acompanyant no membre de l’entitat. Aquesta activitat és d’inscripció obligatòria. Atès que les places estan exhaurides, farem una llista d’espera per si hi ha baixes o per organitzar una segona visita al setembre. Data límit 15-08-2018.

Les sòcies i els socis de la PTP podran testejar la futura línia 10 sud del metro abans de la seva inauguració, prevista el 8 de setembre de 2018. La nova línia 10 sud incorporarà dues noves estacions a la xarxa de metro, Foc i Foneria, ambdues ubicades al Passeig de la Zona Franca, i circularà en tram comú amb la línia 9 sud entre Can Trias | Gornal i Collblanc, a l’Hospitalet.

VISITA. El punt de trobada serà el vestíbul de l’actual línia 9 sud del metro, a Collblanc. A aquesta estació, on de moment presten servei les línies 5 i 9 sud, se’ns explicarà quin servei oferirà TMB a la nova línia de metro. Després viatjarem en un tren en proves de la L10 sud entre Collblanc i Foc, on visitarem aquesta estació. Posteriorment viatjarem en un altre tren en proves fins a Foneria, on també visitarem l’estació. Agafarem de nou un tren en proves fins a Collblanc, on acabarà la visita. En total es preveu una durada de 2,5 a 3 hores.

AVÍS. No està permès publicar cap foto en xarxes socials ni en cap mitjà per prohibició explícita d’Infraestructures.cat

RESERVES MÀXIMES. Cada persona sòcia pot efectuar un màxim de dues reserves, la pròpia i la d’una persona sòcia o no sòcia. En el cas de dues reserves, es prega indicar el nom de l’acompanyant a la casella de comentaris.

Les reserves estan tancades per aquest esdeveniment.