Dia - 24/11/2017, Hora - 16:30 - 18:30

La PTP, en col·laboració amb el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, organitza una visita al viaducte de la línia 10 sud del Metro de Barcelona. Aquest és l’únic sistema de Metro construït sobre un viaducte urbà, aconseguint la segregació de la circulació dels trens per via aèria i no subterrània. Es tracta de l’únic tram de superfície del Metro de Barcelona descomptant els trams descoberts puntuals entre Mercat Nou i Santa Eulàlia a la línia 1, i l’estació de Torre Baró | Vallbona de la línia 11.

La línia 10 sud, encara no inaugurada, té previst entrar en servei en etapes successives a partir de mitjans de l’any 2018; primer amb dues noves estacions subterrànies al Passeig de la Zona Franca de Barcelona, Foneria i Foc, que seran seguides per dues noves estacions subterrànies més a l’Hospitalet de Llobregat situades prop de la plaça Ildefons Cerdà i al barri de Provençana durant el període 2018-2019. Més endavant, i encara sense data, es posaran en marxa les primeres estacions del viaducte, la tipologia de les quals serà objecte de la visita de la PTP.

El programa encara s’està enllestint. L’inici de la visita serà a les 16:30h a un punt a concretar del carrer A de la Zona Franca, on està situat el viaducte. La inscripció prèvia és obligatòria. Es prioritzaran les places als socis i sòcies de la PTP, obrint-se a la resta de participants si queden places lliures.

Les reserves estan tancades per aquest esdeveniment.