Search

La PTP desaprova una publicitat de Seat que denigra el transport públic

ag. 14 2020

ag.

14

2020

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Benvolguts Sr. Christian Stein Responsable de Comunicació de SEAT

 

Des de l’Associació per a la Promoció del Transport Públic us fem arribar la nostra profunda desaprovació davant la campanya de denigració del transport públic que SEAT ha impulsat per promoure les vendes del vostre nou producte, un patinet elèctric.

Celebrem que les empreses del sector de l’automoció com SEAT comenceu a entendre que el futur de la mobilitat no passa per vendre més cotxes i motos, sinó que hi ha mitjans de transport molt més eficients per a les necessitats actuals de la ciutadania. Tanmateix, vista la vostra campanya sembla que encara no hagueu entès que el futur de la mobilitat va de promoure la combinació intermodal de la micromobilitat (bicicletes i vehicles de mobilitat personal) amb el transport públic.

SEAT és una gran empresa catalana i espanyola que rep fons públics de tota la ciutadania. Hauria d’estar alineada amb els objectius de desenvolupament sostenible, la lluita contra el canvi climàtic, la lluita contra la contaminació atmosfèrica, la reducció d’accidents de trànsit, la menor ocupació de l’espai públic… El transport públic és l’espina dorsal que ha de permetre guanyar aquestes lluites. Una metròpolis com la de Barcelona sense un transport públic de qualitat i eficient, que generi una alta demanda de viatgers, no pot funcionar en el seu dia a dia.

D’altra banda una gran empresa com SEAT té una important Responsabilitat Social Corporativa, i hauria de mesurar curosament els impactes de les campanyes com la que ha impulsat.

SEAT ha mostrat una manca de responsabilitat en publicar aquesta campanya que va en contra del transport públic, el transport de tothom.

Celebrem que a dia d’avui s’hagi retirat la campanya de les xarxes socials, no obstant això reiterem el nostre enuig i volem que en quedi constància.

 

Cordialment,

Manel Ferri Tomás

President en funcions de l’Associació Per a la Promoció del Transport Públic (PTP)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator border_width=”4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Descarrega aquí la carta

[pdf-embedder url=”https://nou.transportpublic.org/wp-content/uploads/2020/08/20200813_PTP_carta_SEAT-Format.pdf” title=”20200813_PTP_carta_SEAT – Format”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

També et pot interessar...