Search

Trivial i exposició “El Transport públic ens dona més”

set. 05 2022

set.

05

2022

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1609142872260{padding-top: 10px !important;}”][vc_column_text]El passat 23 de setembre la PTP, en col·laboració amb Soler i Sauret i en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat, va celebrar el dia sense cotxes portant un autobús de Soler i Sauret al mig del parc de la Mariona a Molins de Rei.[/vc_column_text][dt_fancy_title title=”Activitats durant la jornada” title_align=”left” title_size=”h4″ title_color=”accent”][vc_column_text]Malgrat l’amenaça constant de pluja això no ens va aturar de realitzar les activitats previstes amb un èxit considerable tenint en compte que l’emplaçament quedava una mica apartat i que just la pandèmia està sent encara oblidada. Vam tenir una participación entre 50 i 75 persones en el nostre Trivial de Molins de Rei, un joc adreçat a infants (i no tant infants) per a saber quant en saben sobre la mobilitat de Molins de Rei! En general, considerem que els veins i veines de Molins de Rei coneixen la mobilitat del seu municipi i els voltants, els donem un notable, però encara hem de seguir treballant!

Les preguntes del trivial es podien resoldre fàcilment ja que al bus hi havien pistes. A més a més, el fet de tenir un bus allà ens va permetre poder experimentar amb grans i petits amb les novetats dels bus. Voleu saber una curiositat? Vam preguntar a un grup d’infants… “Per què als busos veiem diferents botons de parada?” Segurament molts sabeu la resposta… però mai haguessiu dit: pels daltònics! Els infants sempre ens fan somriure.

Durant la jornada també vam estar repartint informació i explicant el funcionament de l’app de mobilitat de l’AMB. Amb aquesta APP podem planejar les nostres rutes no només en transport públic sinó també amb taxi, moto compartida o bé bicicleta compartida. Hi havia molta gent que ja usava l’app i ens va preguntar sobre les millores incorporades, encara queda camí però sembla que a poc a poc anem introduint la nova tecnologia al nostre dia a dia d’una forma integrada. És important que les iniciatives com aquesta disposin de la voluntat tecnològica i el desenvolupament perr a ser una eina 100% integrada i amb la totalitat de l’oferta, esperem veure-la crèixer.

Malauradament vam haver de recollir abans de l’hora de finalitzar ja que la pluja va acabar caient. Tanmateix vam quedar molt contents d’haver comptat amb una participació elevada malgrat el temps i la localització, prop de 200 persones van pujar i baixar del bus. Esperem poder repetir l’acció l’any que ve en un altre municipi on Soler i Sauret hi operi… vols proposar el teu municipi?[/vc_column_text][dt_media_gallery_carousel image_border_radius=”0px” project_icon_border_width=”0px” arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px” include=”20929,20926,20923,20920,20917,20914,20932″][/vc_column][/vc_row]

També et pot interessar...