Next activities

 • 16a Cursa de Transports Urbana de Barcelona

  22-09-2019  11:00 - 14:00

  La cursa d’enguany tindrà un format diferent. Consistirà en identificar una sèrie d’equipaments o llocs emblemàtics a partir de les pistes que es donaran als participants o que apareixeran a les xarxes socials, i tot seguit intentar enllaçar-ne el major nombre possible amb el mitjà de transport que cadascú consideri més convenient. A més del temps de recorregut i del nombre d’equipaments enllaçats, es valorarà la utilització de mitjans de transport de baix impacte ambiental, la seguretat, l’accessibilitat i la intermodalitat. Info i inscripcions: https://transportpublic.org/cursa2019urbanabcn/

  See more details

 • 9a Cursa de Transports del Camp de Tarragona

  27-09-2019  08:00 - 10:30
  Plaça de la Font, 43003 Tarragona, Espanya

  Info i inscripcions: https://transportpublic.org/cursa/

  See more details

Don't miss a thing!

Since 1993 we claim a better public transport to achieve a more sustainable country and a more cohesive society, with greater equality of opportunities.

0
Members
0
Years of activity
0
Improvement projects achieved

What have we done and what can we do for you?

What have we done and what can we do for you?

.

Check out in this map the successes we PTP achieved and our main demands that are still pending.

.

SUCCESSES ACHIEVED

MAIN DEMANDS

.

Public transports lead the fight against congestion, pollution and climate change on urban areas, but we still need more!

0
% pedestrian, bike and public transport share in Barcelona, 2017
0
% electric mobility share for catalan public transport, 2017
0
trips with public transport in Catalonia, 2017

Public transport needs you!

Become a PTP member to collaborate with the defense of the public transport and back new projects. You can also get to learn, participate in lots of activities and enjoy exclusive benefits. 

Social media

Avui som a la celebració del Dia Sense Cotxes a l'Hospitalet. Entre d'altres coses lúdiques i festives trobareu l'activitat "Tira del Carro!" on demostrem les diferències de fregament de la roda en ferrocarril i en asfalt. Només avui fins les 20:30 i sortegem una bici elèctrica!

A Barcelona, divendres 20 és el #parkingdayBCN. Un dia en què transformem temporalment les places públiques d’aparcament en parcs, jardins i altres formes d’espai públic.
Setmana de la #Mobilitat2019 #EmergènciaClimàticaBCN
Consulta les activitats 👉🏻https://t.co/i1hI2Txfqk

Éxito de la zona bajas emisiones londinense: Sólo el 25% de 🚘 que acceden son diesel más contaminantes (<2016, pagan 14€). Ya han recaudado 58 mill.€ destinados al 🚍. https://t.co/LjKU8hjvvR

Fan coincidir en el temps la Setmana de la mobilitat sostenible, la Declaració de l'Emergència Climàtica i la reclamació del Quart Cinturó. És per irresponsabilitat o és per ignorància? Sigui pel què sigui, no és pot ser més incoherent. https://t.co/SeXZN2Aq5O

Load More...