Fes-te soci

“Mou-te a favor del transport públic”

Associar-se a la PTP és una bona manera de donar suport econòmic i/o personal a les activitats que realitza l’única ONG del transport públic sense ingerències polítiques ni corporatives. Hi ha molts motius per ser membre de la PTP:

  • Perquè creus que cal fomentar una nova cultura social i política de la mobilitat, on el transport públic prengui més rellevància
  • Perquè cal impulsar projectes que transformin la mobilitat actual
  • Perquè vols decidir i sentir-te partícep dels petits i grans èxits de l’única ONG dedicada, en exclusiva, al foment del transport públic a Catalunya
  • Perquè vols beneficiar-te dels descomptes i les activitats associatives de l’entitat
  • Perquè vols aprendre, conèixer gent i divertir-te.

 

Preferència i descomptes a les activitats de la PTP

La PTP organitza diversos actes públics, visites i excursions al llarg de l’any. Les persones associades tenen preferència als actes públics amb aforament limitat i descomptes en totes les activitats de pagament. També s’ofereix descompte als productes que la PTP posa en venda. A més els socis i sòcies protectors també reben un obsequi de benvinguda.
Ser soci/a de la PTP et dóna descomptes al Museu del Ferrocarril de Catalunya, als cremalleres de Núria i Montserrat, així com avantatges per donar-te d’alta al servei de carsharing d’Avancar

2×1 al Combinat Rodalies i Entrada al Museu del Ferrocarril de Catalunya

4.2.1Vilanova i la Geltrú disposa d’una de les col·leccions de màquines de vapor més nombrosa d’Europa a un museu que és clau per entendre la història del nostre transport públic. Una rèplica de la primera locomotora del Barcelona – Mataró es posa en marxa mensualment gràcies al patronatge col·laboratiu també participat per la PTP. L’oferta només és vàlida ensenyant el carnet de soci i adquirint els bitllets a l’oficina d’atenció al client de Rodalies de Plaça Catalunya.

www.museudelferrocarril.org

 

2×1 o 10% de descompte al Cremallera de Núria

4.2.2Descobreix l’únic poblament de Catalunya accessible únicament en transport públic i a peu. El Santuari de Núria acull l’estació ferroviària més alta d’Espanya, a 1.964 metres, pistes d’esquí i activitats de muntanya envoltades d’un paisatge insuperable. Consulta oferta segons temporada aquí. L’oferta només és vàlida ensenyant el carnet de soci i adquirint els bitllets a l’estació de Ribes-Enllaç.

Consulta aquí els descomptes segons temporada

www.valldenuria.cat

 

2×1 o 10% de descompte al Cremallera de Montserrat

4.2.3
La muntanya de Montserrat és el centre espiritual de Catalunya i un dels punts més visitats del país. La recuperació del Cremallera de Montserrat ha permès generar un sistema de mobilitat accessible a tothom i respectuós amb l’entorn. Consulta oferta segons temporada aquí. L’oferta només és vàlida adquirint els seus bitllets a l’estació de Monistrol de Montserrat.

Consulta aquí els descomptes segons temporada

www.cremallerademontserrat.com

 

Descomptes a l’alta i primers consums al servei de carsharing d’Avancar

4.2.4
La PTP va impulsar el primer servei de carsharing a Espanya, per promoure un ús més sostenible del cotxe, només quan es necessita, sense haver de fer un vehicle per cada conductor. Els socis tenen diversos avantatges si es donen d’alta a partir d’aquesta web:

www.avancar.es/ca/ptp

 

_

Ser membre de la PTP és molt econòmic!

  • Quota anual de soci/a ordinari/a (35 €), per a persones més grans de 25 anys.
  • Quota anual de soci/a juvenil (25 €), per a persones de 25 anys o menys
  • Quota anual familiar (10 €), per a persones de la unitat familiar d’un altre soci/a (ordinari o protector)
  • Quota anual de soci/a protector (50 €). Et dóna un diploma i reps un obsequi.


Et recordem que pel fet de ser membre de la PTP, tens uns avantatges fiscals

En estar la PTP declarada d’utilitat pública, els primers 150 € de donacions o quotes donen dret a un 75% de deducció entre el tram autonòmic i estatal, i ja estan incorporats automàticament a l’esborrany de la declaració.

Addicionalment, si ets resident a Catalunya, pots deduir-te un 25% de la quota de la PTP al tram autonòmic com a donacions en benefici del medi ambient i la conservació del patrimoni natural i custòdia del territori. Cal posar l’import total de la quota a la casella 876 si s’utilitza el programa RentaWeb.

FORMULARI D'ALTA/BAIXA O DONATIU A LA PTP


Alta sociBaixa sociModificació sociDonatiuHomeDona

NoNo


Protector (50 €)Ordinària (35 €)Juvenil (25 €)Familiar (10 €)DonatiuTransferènciaDomiciliació
CatalàCastellà