Fes-te de la PTP

“Mou-te a favor del transport públic”

L’any 2018 fem 25 anys, i et necessitem! La PTP té una llarga història, cada vegada compartida amb més persones associades i simpatitzants. Associar-se a la PTP és la millor manera de sumar esforços per conscienciar sobre la mobilitat sostenible i impulsar la millora del transport públic. Moltes campanyes de millora del transport públic necessiten activisme i suport econòmic. Formar part de la PTP també és també participar dels seus petits i grans èxits. També pots gaudir de preferència i descomptes a les activitats la PTP (botiga, viatges, visites, reunions, assemblea i juntes obertes, etcètera), participar de la presa de decisions, conèixer gent i divertir-te.

Demostració del carril bus flexible a la B23, coordinada per la PTP amb el suport del Servei Català de Trànsit. 23-09-2007
20140319-badia
20151024-visita-lh9
20151016-cursa-tgn
20150507-debat-foto
Junta ampliada del dia 16 de gener de 2014 per debatre sobre els projectes de Glòries i de la Diagonal
previous arrow
next arrow
ArrowArrow

 

Preferència i descomptes a les activitats de la PTP

Ser de la PTP et dóna descomptes al Museu del Ferrocarril de Catalunya, als cremalleres de Núria i Montserrat, així com avantatges a diversos serveis de carsharing.

4.2.1Descompte del 50% a l’entrada del Museu del Ferrocarril de Catalunya, i 10% de descompte als productes de la seva botiga.
Vilanova i la Geltrú disposa d’una de les col·leccions de màquines de vapor més nombrosa d’Europa a un museu que és clau per entendre la història del nostre transport públic. Una rèplica de la primera locomotora del Barcelona – Mataró es posa en marxa mensualment gràcies al patronatge col·laboratiu també participat per la PTP. L’oferta només és vàlida ensenyant el carnet de la PTP a l’entrada del museu.

www.museudelferrocarril.org

 

4.2.22×1 o 10% de descompte al Cremallera de Núria.
Gaudeix de l’únic poblament de Catalunya accessible únicament en transport públic i a peu. El Santuari de Núria acull l’estació ferroviària més alta d’Espanya, a 1.964 metres, pistes d’esquí i activitats de muntanya envoltades d’un paisatge insuperable. Consulta oferta segons temporada aquí. L’oferta només és vàlida ensenyant el carnet de la PTP i adquirint els bitllets a l’estació de Ribes-Enllaç.

Consulta aquí els descomptes segons temporada

www.valldenuria.cat

 

4.2.32×1 o 10% de descompte al Cremallera de Montserrat.
La muntanya de Montserrat és el centre espiritual de Catalunya i un dels punts més visitats del país. La recuperació del Cremallera de Montserrat ha permès generar un sistema de mobilitat accessible a tothom i respectuós amb l’entorn. Consulta oferta segons temporada aquí. L’oferta només és vàlida adquirint els seus bitllets a l’estació de Monistrol-Vila.

Consulta aquí els descomptes segons temporada

www.cremallerademontserrat.com

 

4.2.4Descomptes a l’alta i primers consums al servei de carsharing d’Avancar.
La PTP va impulsar el primer servei de carsharing a Espanya, per promoure un ús més sostenible del cotxe, només quan es necessita, sense haver de fer un vehicle per cada conductor. Els socis i sòcies tenen diversos avantatges si es donen d’alta a partir d’aquesta web:

www.avancar.es/ca/ptp

 

4.2.5Ofertes al carsharing elèctric de Vilafranca i al Passaport de la Carretera del Vi.
MEC Carsharing actualment ofereix al servei amb 3 Nissan Leaf 100% elèctrics ubicats al pàrquing Saba de la Rambla Sant Francesc de Vilafranca, que es reserven i s’obren directament amb el mòbil a través d’una app. Aquest servei també està lligat amb l’oferta enològica de la Carretera del Vi.

Per a més informació sobre els descomptes i avantatges per els membres de la PTP envia un e-mail a altpenedes@transportpublic.org.

_

Ser membre de la PTP és molt econòmic!

  • Quota anual ordinària (35 €), per a persones més grans de 25 anys.
  • Quota anual juvenil (25 €), per a persones de 25 anys o menys
  • Quota anual familiar (10 €), per a persones de la unitat familiar d’un altre soci/a (ordinari o protector)
  • Quota anual de protector (50 €). Et dóna un diploma i reps un obsequi.


Et recordem que pel fet de ser membre de la PTP, tens uns avantatges fiscals. 
En estar la PTP declarada d’utilitat pública, els primers 150 € de donacions o quotes donen dret a un 75% de deducció entre el tram autonòmic i estatal, i ja estan incorporats automàticament a l’esborrany de la declaració.

Addicionalment, si ets resident a Catalunya, pots deduir-te un 25% de la quota de la PTP al tram autonòmic com a donacions en benefici del medi ambient i la conservació del patrimoni natural i custòdia del territori. Cal posar l’import total de la quota a la casella 876 si s’utilitza el programa RentaWeb.

Formulari d'alta / baixa o donatiu a la PTP

 


Alta sociBaixa sociModificació sociDonatiuHomeDonaPersona jurídicaNo


Protector (50 €)Ordinària (35 €)Juvenil (25 €)Familiar (10 €)DonatiuTransferènciaDomiciliacióPagament online per targeta
Web de pagaments online