Últimos comunicados

Noticias breves

Debate sobre el futuro del transporte público en el Baix Llobregat

Lluís Carrasco, delegado de la PTP en el Baix Llobregat, participó este miércoles 27 de septiembre en la jornada de reflexión organizada por la plataforma “Volem Trambaix al Pla”. Un debate para poner sobre la mesa el futuro del transproto público del Baix Llobregat junto a Manel Ferri, Joan Soler y Pere Macias.

¡Aún con la resaca emocional de la Semana Europea de la Movilidad os dejamos las ponencias presentadas para que podáis recuperarlas!

Vuelve la revista!

Torna el doctor més enfadat!

Aquest Sant Jordi, deixa’t emportar per la PTP! Torna la revista Mobilitat Sostenible i Segura, l’informatiu de l’Associació per a la Promoció del Transport Públic. No et perdis el llançament del número 64 i estigues atent a tots el que vindran! I, si t’ho preguntaves… sí, el Dr. Traffic torna a estar aquí!

No et perdis el nou disseny i els nous continguts de la revista més esperada sobre mobilitat! Aquest butlletí tant especial no pot faltar a cap casa!

Estigueu atents, properament llançarem edicions en paper, limitades i sota demanda, en vols una? Aviat sabràs on trobar-la!

Próximas actividades

 • Enfortim l’acció col·lectiva: a la mobilitat sostenible tothom suma!

  28 de septiembre de 2023  18:00 - 20:00
  BiciHub, C/ de Pere IV, 58-60, 08005 Barcelona, Espanya

  Més informació Enfortim l’acció col·lectiva: a la mobilitat sostenible tothom suma! – Bicihub Barcelona

  Com ens organitzem des de les entitats per fomentar una mobilitat més sostenible i segura per a tothom?  Quines eines o estratègies ens han ajudat a fer arribar les nostres reivindicacions a la ciutadania i/o a les administracions?  Com incorporem la diversitat (de gènere, edat, diversitat funcional, cultural,...) en allò que fem?  

  Les transformacions sempre son col·lectives i van de baix a dalt ( el que s'anomena "bottom up"). Però, quins reptes i oportunitats suposa treballar en xarxa i de manera participativa?

  De tot això parlarem amb diferents entitats i moviments socials que treballen per la mobilitat sostenible des de diferents perspectives, ja sigui des de la mobilitat ciclista, des de la mirada dels i les vianants o des de la defensa del transport públic, entre altres.

  Més info

No te pierdas nada!

Desde 1993 reivindicamos un mejor transporte público para conseguir un país más sostenible y una sociedad más cohesionada, con más igualdad de oportunidades

0
Socios y socias
0
Años de actividad
0
Proyectos de mejora conseguidos por PTP

¿Qué hemos hecho y qué podemos hacer por ti?

Què hem fet i què podem fer per a tu?

.

Consulta sobre plànol quines han estat les mesures aconseguides per la PTP i quines són les reivindicacions pendents.

.

ÈXITS ACONSEGUITS

PRINCIPALS REIVINDICACIONS

.

¡El transporte público lidera la lucha contra la congestión, la contaminación y el cambio climático en las zonas urbanas, pero aún necesitamos más!

0
% de movilitat a pie, bici i t. público en BCN 2018
0
% de movilidad eléctrica al t. público catalán 2018
0
millones de viajes en t. público en Catalunya 2018

¡El transporte público te necesita!

Associa’t a la PTP per col·laborar amb la defensa del transport públic i l’impuls de nous projectes. També podràs aprendre, participar a moltes activitats i gaudir d’avantatges exclusius.

Redes sociales

Twitter feed is not available at the moment.
Este mensaje solo es visible para los administradores.
Problema al mostrar las entradas de Facebook.
Haz clic para mostrar el error
Error: Problema de configuración del servidor