Desde 1993 reivindicamos un mejor transporte público para conseguir un país más sostenible y una sociedad más cohesionada, con más igualdad de oportunidades.

0
Socias y socios
0
Años de actividad
0
Proyectos de mejora conseguidos por la PTP

¿Qué hemos hecho y qué podemos hacer por ti?

¿Qué hemos hecho y qué podemos hacer por ti?

.

Consulta sobre plano cuáles han sido las medidas conseguidas por la PTP y cuáles son las reivindicaciones pendientes.

.ÉXITOS CONSEGUIDOS

PRINCIPALES REIVINDICACIONES

.

El transporte público lidera la lucha contra la congestión, la contaminación y el cambio climático en las zonas urbanas, ¡pero aún precisamos más!

0
% de movilidad a pie, bici y t. público en BCN 2017
0
% de movilidad eléctrica en el t. público catalán 2017
0
viajes en transporte público en Cataluña 2017

¡El transporte público te necesita!

Asóciate a la PTP para colaborar en la defensa del transporte público e impulsar nuevos proyectos. También podrás aprender, participar en muchas otras actividades y disfrutar de ventajas exclusivas.

Redes sociales

@324cat Soterrat? Això només ho poden dir els que no hi viatgen i volen condemnar els usuaris a un fosc tunel. Una de les més agradables rutes de rodalies (servei RENFE a part) enviada a les tenebres perpètues d’un llarg tunel! I voleu que fem servir transport públic?

@324cat Perquè no es desmantellen els ports esportius que alteren els corrents que aporten la sorra a les platges? Molt més barat i no s'afecta a la mobilitat quotidiana de desenes de milers de persones.

Aquest reportatge és totalment esbiaixat i no parla del mal que han fet els ports esportius. Ni tremolen demanant un túnel de 1.000 milions d'euros. Amb reportatges com aquest i alguns alcaldes anti-FC mai tindrem una millora de Rodalies com cal i seguirem enterrant diners.

324.cat@324cat

Els geòlegs posen data a la línia R1, al Maresme. Asseguren que en 20 anys l'avançament del mar la farà inviable i proposen recuperar un antic projecte per traslladar el traçat https://t.co/qHWhaKllNr

I no posen data a la N-II o a algunes cases que estan enganxades també? Soterrem la carretera i les cases també. I dels ports no en parlen, que són part culpable del que passa avui dia, els ports que es quedin on són, que sino després no poden sortir a navegar https://t.co/yYw9DKbrkx

Load More...