Search

Política de privacitat

abr. 30 2019

abr.

30

2019

[vc_row][vc_column][vc_column_text]La privacitat dels usuaris i socis de l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) és primordial per a nosaltres i ens la prenem seriosament. En aquest document exposem com tractem les dades dels nostres usuaris i com es pot sol·licitar la modificació i, en cas que sigui necessari, realitzar una queixa a les autoritats pertinents.

Només recopilem la informació necessària per a complir amb la legislació i poder oferir una millor experiència als nostres usuaris. Aquesta informació no es cedeix a terceres empreses amb finalitats comercials, tal com s’exposarà a continuació.

 

RESPONSABLE


El responsable del tractament de les dades és:

Associació per a la Promoció del Transport Públic

c/ Indústria 220, Ent.

08026 Barcelona (España)

[email protected]

 

FINALITAT


Les dades proporcionades pels usuaris de la PTP seran tractats únicament amb les finalitats que a continuació es descriuen, enumerant les diferents plataformes d’obtenció de dades de les que disposem:

 • Registre d’usuaris: Les dades dels usuaris obtingudes amb el registre i proporcionades i actualitzades pels mateixos usuaris en el panell d’administració són tractades per a gestionar el compte, emetre factures i enviar comunicats als usuaris referents a les actualitzacions o modificacions dels seus serveis. És responsabilitat de l’usuari mantenir aquestes dades actualitzades i legítimes.
 • La PTP usa les dades proporcionades pels usuaris per a enviar comunicats i informació relativa als productes comprats a la botiga, temes d’interès per a l’usuari prèviament marcats pel mateix en donar d’alta el seu correu o bé actes interns i externs que puguin ser d’interès. Tenim una posició contrària al “spam” o “correu no desitjat”, així que únicament enviem la informació que creiem pot ser estrictament interessant pels usuaris.
 • Formularis d’inscripció: Les dades que s’obtenen a partir dels formularis d’inscripció als actes organitzats o coorganitzats per la PTP són tractades amb la finalitat d’enviar la informació de confirmació d’assistència, programa, resultats o temes d’interès relacionat. Aquestes dades les proporciona lliurement l’usuari que manifesta el seu desig d’assistència.
 • Comunicacions per WhatsApp: Les dades obtingudes per via WhatsApp es tracten amb la finalitat d’oferir una via de contacte eficaç i de ràpida resposta. Aquestes dades les proporciona l’usuari i es conserven mentre duri la conversa o la subscripció al canal de comunicacions de la PTP.
 • Subscripció per correu: Els usuaris poden deixar la seva direcció de correu amb la finalitat de rebre un butlletí amb informació sobre diferents actes relacionats amb la mobilitat a diferents part del territori, actes propis de la PTP o bé actes externs relacionats amb la mobilitat. La subscripció és sempre amb el consentiment explícit de l’usuari i la conservació de les dades serà efectiva mentre l’usuari no revoqui la subscripció o es doni de baixa.

 

DESTINATARI DE LES DADES


Les dades dels usuaris i socis de la PTP no són ni seran cedits a tercers, en excepció que existeixi un imperatiu legal.

 

DRETS


Els usuaris poden retirar el seu consentiment en qualsevol moment, sempre que s’hagi permès el tractament de dades per part de la PTP. En cap cas la retirada de consentiment condicionarà el tracte i relació amb l’entitat.

Els usuaris de la PTP tenen els drets:

 • A sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
 • A sol·licitar la rectificació de les dades.
 • A sol·licitar la supressió de les dades personals.
 • A sol·licitar la limitació del tractament de dades.
 • A oposar-se al tractament.
 • A la portabilitat de les dades.
 • I altres drets que emparen als usuaris i ciutadans segons la legislació espanyola actual.

Per a exercir materialment aquests drets, l’usuari es pot posar en contacte amb el responsable del tractament de dades ja sigui per direcció postal, correu electrònic o telèfon.

 

En cas de problemes o negligències en relació amb el tractament de dades, pot presentar una reclamació davant l’Autoridad de Protección de Datos (http://www.agpd.es).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

També et pot interessar...