Search

Convocatòria Assemblea General Ordinària 2022

juny 21 2022

juny

21

2022

 

Benvolguts i benvolgudes!

Com ja sabeu, cada any realitzem pels voltants de Sant Joan l’Assemblea General Ordinària de la PTP. La celebrarem el proper 28 de juny de 2022 a les 18.30h. Se celebrarà novament en format telemàtic, tot i que qui ho desitgi podrà venir a connectar-se des de la seu (C/ de la Indústria, 220. Barcelona).

Per a participar en la sessió no caldrà que us inscriviu prèviament, podreu accedir a la videotrucada a través de la pàgina d’intranet de soci del web, on us demanarà que us identifiqueu com a socis per accedir (si no recordeu les claus d’accés feu-nos arribar un correu a [email protected]). 

L’ordre del dia serà el següent:

  1. Aprovació de l’acta anterior
  2. Memòria d’activitats 2021-2022
  3. Memòria econòmica 2021
  4. Línies de treball 2022-2023
  5. Precs i preguntes

Durant la sessió:

  • La sessió serà gravada per a l’ús exclusiu de socis, preguem per tant mantingueu les càmeres apagades per evitar sortir a la gravació pels socis.
  • Pel correcte funcionament de la sessió, mantingueu sempre els micròfons apagats si no teniu torn de paraula.
  • Si experimenteu problemes tècnics durant la sessió, si us plau, truqueu al telèfon 682.65.94.83 o envieu un Whatsapp i l’Arnau, tècnic de la PTP, us ajudarà. Eviteu parlar de problemes tècnics pel xat o obrint el micro.
  • Durant el torn de paraules, caldrà fer ús de l’eina “aixecar la mà” que trobareu a la part inferior de la pantalla. La persona que s’encarregui de la moderació us anirà donant la paraula i us abaixarà la mà. No cliqueu més d’un cop a la mà o no us comptarà com aixecada. El moderador veurà quan aixequeu la mà i us donarà la paraula en ordre.
  • La votació es podrà fer únicament un cop i s’obrirà durant el torn de paraules, un cop presentades les memòries d’activitat i econòmica de la PTP. Si no podeu realitzar la votació per problemes tècnics, podreu fer-ho a través del Whatsapp 682.65.94.83 indicant el vostre nom complet i la votació.

Si ho disitgeu, podeu llegir l’acta de l’anterior AGO (juny de 2021) clicant aquí, o bé consultar-ne les diapositives aquí.

També et pot interessar...