“Mou-te a favor del transport públic”

Més de 30 anys de reivindicació pel transport públic gràcies a persones com tu! La PTP té una llarga història, cada vegada compartida amb més persones associades i simpatitzants. Associar-se a la PTP és la millor manera de sumar esforços per conscienciar sobre la mobilitat sostenible i impulsar la millora del transport públic. Moltes campanyes de millora del transport públic necessiten activisme i suport econòmic. Formar part de la PTP també és també participar dels seus petits i grans èxits. També pots gaudir de preferència i descomptes a les activitats la PTP (botiga, viatges, visites, reunions, assemblea i juntes obertes, etcètera), participar de la presa de decisions, conèixer gent i divertir-te.

Preferència i descomptes a les activitats de la PTP

Ser de la PTP et dona descomptes al Museu del Ferrocarril de Catalunya, als cremalleres de Núria i Montserrat i avantatges al carsharing.

Museu del Ferrocarril de Catalunya

✅Descompte del 50% a l’entrada del Museu del Ferrocarril de Catalunya, 10% de descompte als productes de la seva botiga i en la tarifa que correspongui del lloguer dels espais del Museu.

Vilanova i la Geltrú disposa d’una de les col·leccions de màquines de vapor més nombrosa d’Europa a un museu que és clau per entendre la història del nostre transport públic. Una rèplica de la primera locomotora del Barcelona – Mataró es posa en marxa mensualment gràcies al patronatge col·laboratiu també participat per la PTP. L’oferta només és vàlida ensenyant el carnet de la PTP a l’entrada del museu.

www.museudelferrocarril.org

MEC Carsharing

⚠️Ofertes al carsharing elèctric de Vilafranca i al Passaport de la Carretera del Vi (en revisió per aquest 2024)

MEC Carsharing actualment ofereix al servei amb 3 Nissan Leaf 100% elèctrics ubicats al pàrquing Saba de la Rambla Sant Francesc de Vilafranca, que es reserven i s’obren directament amb el mòbil a través d’una app. Aquest servei també està lligat amb l’oferta enològica de la Carretera del Vi.

Per a més informació sobre els descomptes i avantatges per els membres de la PTP envia un e-mail a altpenedes@transportpublic.org.

Ser membre de la PTP és molt econòmic!

 • Quota anual ordinària (42 €/any), per a persones més grans de 25 anys.
 • Quota anual juvenil (25 €/any), per a persones de 25 anys o menys
 • Quota anual familiar (10 €/any), per a persones de la unitat familiar d’un altre soci/a (ordinari o protector)
 • Quota anual de protector (60 €/any). Et dóna un diploma i reps un obsequi.

 

Et recordem que pel fet de ser membre de la PTP, tens uns avantatges fiscals. En estar la PTP declarada d’utilitat pública, els primers 150 € de donacions o quotes donen dret a un 75% de deducció entre el tram estatal i autonòmic, i ja estan incorporats automàticament a l’esborrany de la declaració (vegeu caselles 0521 i 0522 respectivament). A més, pots deduir-te la quota a la casella 0924 (Annex B, Per donacions a entitats en benefici del medi ambient, conservació del patrimoni i custòdia del teritori).

  Formulari d'alta / baixa o donatiu a la PTP

   

  Què vols fer?

  Alta sociAlta entitatBaixaDonatiu

  Les teves dades

  HomeDonaPersona jurídicaAltres


  Les teves xarxes socials

  Quina contribució econòmica faràs?


  Protector (60 €)Ordinària (42 €)Juvenil (25 €)Familiar (10 €)Donatiu  TransferènciaDomiciliacióPagament online per targeta
  Web de pagaments online


  `

  Observacions