Search

Publicat l’informe anual de l’EPF 2022

juny 12 2023

juny

12

2023

En la seva Junta General Anual a Düsseldorf el 22/04/23, l’European Passenger Federation (EPF) va aprovar el seu informe anual 2022. L’informe complet està disponible aquí i ofereix una visió general d’un altre any ple d’activitats, centrades al voltant de tres camps d’actuació bàsics:

  • TREBALL POLÍTIC: EPF actua com una plataforma única per representar els interessos dels passatgers en la formulació de polítiques a nivell de la UE, treballant de manera constructiva juntament amb altres parts interessades i responsables de la presa de decisions per promoure els interessos dels usuaris del transport públic a tot Europa.
  • PROJECTES: EPF participa en una àmplia gamma de projectes de recerca i innovació finançats per la UE, centrats principalment en el suport a la comunicació i la difusió, així com en activitats de participació ciutadana i de les parts interessades.
  • MEMBRES: EPF manté un contacte regular amb els representants designats de cada associació membre. Això es veu reforçat per un patró de reunions generals trimestrals: una oportunitat inestimable per intercanviar informació i bones pràctiques.

Pel que fa a la política, ens vam centrar principalment en tres temes importants el 2022: informació multimodal i venda de bitllets; drets dels passatgers i futur del transport i la mobilitat. També hem treballat en projectes finançats per la UE, com AURORA (sobre mobilitat aèria urbana), INDIMO (sobre solucions de mobilitat digital inclusiva), SHOW (sobre desplegament de vehicles automatitzats) i entre d’altres.

 

Coneix amb més profunditat els treballs de l’EPF a través de l’informe anual!

També et pot interessar...