Search

Mou-te a favor del
transport públic

Més de 30 anys de reivindicació pel transport públic gràcies a persones com tu! La PTP té una llarga història, cada vegada compartida amb més persones associades i simpatitzants. Associar-se a la PTP és la millor manera de sumar esforços per conscienciar sobre la mobilitat sostenible i impulsar la millora del transport públic. Moltes campanyes de millora del transport públic necessiten activisme i suport econòmic. Formar part de la PTP també és també participar dels seus petits i grans èxits. També pots gaudir de preferència i descomptes a les activitats la PTP (botiga, viatges, visites, reunions, assemblea i juntes obertes, etcètera), participar de la presa de decisions, conèixer gent i divertir-te.

Preferència i descomptes a les activitats de la PTP

Ser de la PTP et dona descomptes al Museu del Ferrocarril de Catalunya, als cremalleres de Núria i Montserrat i avantatges al carsharing.

Descompte del 50% a l’entrada del Museu del Ferrocarril de Catalunya, 10% de descompte als productes de la seva botiga i en la tarifa que correspongui del lloguer dels espais del Museu.


Vilanova i la Geltrú disposa d’una de les col·leccions de màquines de vapor més nombrosa d’Europa a un museu que és clau per entendre la història del nostre transport públic. Una rèplica de la primera locomotora del Barcelona – Mataró es posa en marxa mensualment gràcies al patronatge col·laboratiu també participat per la PTP. L’oferta només és vàlida ensenyant el carnet de la PTP a l’entrada del museu.
www.museudelferrocarril.org

Ofertes al carsharing elèctric de Vilafranca i al Passaport de la Carretera del Vi (en revisió per aquest 2024)


MEC Carsharing actualment ofereix al servei amb 3 Nissan Leaf 100% elèctrics ubicats al pàrquing Saba de la Rambla Sant Francesc de Vilafranca, que es reserven i s’obren directament amb el mòbil a través d’una app. Aquest servei també està lligat amb l’oferta enològica de la Carretera del Vi.
Per a més informació sobre els descomptes i avantatges per els membres de la PTP envia un e-mail a [email protected].

Ser membre de la PTP és molt econòmic!

Et recordem que pel fet de ser membre de la PTP, tens uns avantatges fiscals. En estar la PTP declarada d’utilitat pública, els primers 150 € de donacions o quotes donen dret a un 75% de deducció entre el tram estatal i autonòmic, i ja estan incorporats automàticament a l’esborrany de la declaració (vegeu caselles 0521 i 0522 respectivament). A més, pots deduir-te la quota a la casella 0924 (Annex B, Per donacions a entitats en benefici del medi ambient, conservació del patrimoni i custòdia del teritori).

Formulari d'alta a la PTP