Search

La PTP celebra l’obertura de l’intercanviador d’Ernest Lluch

jul. 19 2021

jul.

19

2021

[vc_row][vc_column][vc_column_text]L’estació d’Ernest Lluch serà enllaç entre el TramBaix inaugurat el 2004 i la L5 del Metro, així com amb les línies D20 i H8 urbanes de TMB, sense oblidar la necessitat d’un carril bus des de Collblanc al Pont d’Esplugues.

La PTP ha defensat aquesta nova estació com una de les prioritàries en l’àmbit del Baix Llobregat, permetent en fàcil i ràpid enllaç entre els dos modes ferroviaris. A cavall dels termes municipals de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat, es preveu que facin ús de l’estació 15.000 persones al dia, el 15% de les quals faran enllaç amb tram. La PTP es congratula de l’obertura tot i que lamenta la lentitut en la seva execució, amb l’estrena 16 anys després de l’obertura del Tram.

Aquesta nova obertura ajudarà també a consolidar les noves estacions de l’L9 i L10 inaugurades recentment, i fa encara més necessari reordenar Zona Universitaria amb visió de hub intermodal. D’altra banda, la PTP seguirà defensant pel que fa a la xarxa de tramvia del Baix Llobregat la simplificació del traçat entre Barcelona i Esplugues de forma més directe per donar millor velocitat comercial als extrems de línies així com l’ampliació dins al Baix Llobregat fins a Molins de Rei.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

També et pot interessar...