Search

La PTP dóna suport a la moció per impulsar una línia diària de bus interurbà entre Vic i la UAB

gen. 10 2020

gen.

10

2020

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

MOCIÓ PER IMPULSAR UNA LÍNIA DIÀRIA DE BUS INTERURBÀ ENTRE VIC I LA UNIVERSITAT AUTÒNOMA DE BARCELONA

A la moció, que es presentarà el proper dilluns dia 13 de Gener al ple municipal a proposta del grup municipal de Capgirem Vic (CUP Vic), es posa de manifest la necessitat d’una connexió directa amb una de les universitats públiques més grans del país, millorant així el trajecte actual amb transport públic (no directe) que suposa entre 1:30h i 2h. A falta d’un servei directe, els usuaris de la comarca d’Osona afectats s’organitzen per a compartir cotxe, ja que el viatge per carretera suposa només 50 minuts.

La zona de la UAB és una destinació atractiva no només per treballadors i estudiants de la mateixa universitat, sinó també per a d’altres persones de la comarca d’Osona que treballen al Vallès Occidental (a partir, sobretot, de la connexió amb FGC). Aquestes persones són un públic potencial que pot passar utilitzar la línia proposada enlloc del vehicle privat, contribuint així a la reducció de les emissions de gasos contaminants i la descongestió de les carreteres, encaminant-nos cap a una mobilitat més sostenible.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator border_width=”4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Per a llegir la moció presentada íntegrament pots fer click al següent enllaç o llegir-la directament aquí sota!

[pdf-embedder url=”https://nou.transportpublic.org/wp-content/uploads/2020/01/202001-Moció-Bus-Vic-UAB.pdf” title=”202001 Moció Bus Vic-UAB”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

També et pot interessar...