Benvingut/da a la intranet de la PTP. Des d’aquest espai podràs gestionar les teves dades de sòcia/soci i participar activament a l’entitat. Encara treballem per donar més funcionalitat a aquesta secció, disculpa les molèsties.

Espai de participació

Properament tindràs més formularis de participació!

Mentre no en tinguem, recorda que pots mantenir-te en contacta amb nosaltres a través de Whatsapp, correu o xarxes socials!

¡Próximamente tendrás más formularios de participación!

Mientras no tengamos, recuerda que puedes mantenerte en contacto con nosotros a través de Whatsapp, correo o redes sociales.

Última notícia pels socis!

Continguts per a socis i sòcies

Assamblea de socios y socias 2022

Presentación AGO 2022 Acta de la AGO 2022 Estimados y estimadas. El pasado día 28 de junio de 2022 tuvo lugar la Asamblea General Ordinaria de la PTP. Como ya sabéis y es costumbre, en esta asamblea se presentaron la memoria anual de actividades de la PTP desde el mes de junio de 2021 hasta…

L’assemblea general de la PTP escull la junta 2016-2017

El passat 1 de juny de 2016 va celebrar-se a l’Espai Gaudí de TMB l’assemblea general ordinària de la PTP on van ser aprovats el balanç de gestió i comptes de l’entitat de l’exercici anterior. Es va procedir a la renovació de la Junta Directiva, que passa de tenir 18 a 23 socis i sòcies.…