Search

La PTP renova la seva junta i escull Adrià Ramírez com a nou president

oct. 09 2020

oct.

09

2020

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

L’assemblea general celebrada el 8 d’octubre ha aprovat la memòria social i econòmica del passat exercici, renovant la junta i establint les línies de treball per al futur.

La Junta serà encapçalada per Adrià Ramírez, fins ara responsable de relacions amb les seccions territorials. Les vicepresidències correspondran a Dolors Clavell i Núria Perez. L’equip rector de l’entitat queda configurat per 16 persones, amb perfils molt diferents però amb el denominador comú del compromís en l’impuls del transport en comú.

La PTP es reafirma com entitat compromesa amb la mobilitat sostenible, i que actua sota els principis d’independència, rigor tècnic i voluntat d’incidència en la societat.

L’Assemblea ha manifestat unànimement el seu agraïment a Ricard Riol Jurado, president durant els darrers anys i a Manel Ferri i Tomàs, president en funcions durant els darrers mesos, per l’excel·lent tasca desenvolupada.

[/vc_column_text][vc_separator border_width=”4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]La PTP ha celebrat la seva assemblea anual, ajornada la passada primavera a causa del COVID. Malgrat les restriccions imposades per la pandèmia, un total de 40 socis han participat en l’assemblea, que s’ha celebrat telemàticament. A més d’analitzar i aprovar la memòria d’activitat i la liquidació econòmica de l’exercici passat, l’assemblea ha actualitzat els estatuts, adaptant-los a la legislació actual,  incorporant la possibilitat de reunions no presencials dels òrgans rectors, preveient la possibilitat de càrrecs compartits i incorporant noves figures de gestió que ja s’estaven utilitzant en el dia a dia de l’entitat.

L’assemblea ha renovat la junta rectora, que estarà encapçalada per Adrià Ramírez, i que tindrà com a Dolors Clavell i Núria Pérez com a vicepresidentes. Adrià Ramírez forma part de la junta de la PTP des de 2014, i ha estat responsable de la relació amb els delegats territorials i associacions afins. La junta ha quedat amb la següent distribució:

Així mateix, s’ha aprovat la creació del Consell de la PTP, un òrgan de participació més ampli que assumeix la determinació les línies mestres de treball de l’entitat.

L’Assemblea ha agraït unànimement l’excel·lent tasca realitzada per Ricard Riol Jurado, president de l’entitat durant 13 anys, i per Manel Ferri i Tomàs, president en funcions durant els darrers mesos, que han estat determinants en el grau de  reconeixement públic assolit per la PTP.

L’assemblea ha acabat amb una intervenció d’Adrià Ramírez en nom de tot l’equip entrant. L’Adrià ha agraït la participació i el compromís dels socis i sòcies envers l’entitat, ressaltant la voluntat de continuïtat assegurada per la presència a la nova junta de persones claus a l’anterior equip, i destacant la necessitat de la tasca d’impuls de la mobilitat sostenible i els transports en comú en un moment en que les pautes de mobilitat estan canviant ràpidament i en que la pandèmia pressiona la prestació i l’economia del transport públic. En aquest entorn, la PTP es reafirma com entitat compromesa amb la mobilitat sostenible, i que actua sota els principis d’independència, rigor tècnic i voluntat d’incidència en la societat.[/vc_column_text][vc_separator border_width=”4″][vc_btn title=”Descarrega aquí el comunicat!” color=”success” link=”url:https%3A%2F%2Ftransportpublic.org%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F10%2F20201009-Assemblea-1.pdf||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]

També et pot interessar...