Search

L’Escola de Mobilitat Sostenible és una iniciativa de formació que prepara a agents de canvi cap a una mobilitat més sostenible. Davant de l’allau de notícies i informació que ens arriba per tot arreu, l’Escola aposta per una mobilitat bona alhora per a les persones, els territoris i el planeta. Ho fa de la mà d’un equip docent format per més de cinquanta professionals i entitats reconegudes i amb experiència tècnica, política i activista.

Des de la PTP hem donat suport i col·laborem, per això tots els socis i sòcies de la PTP disposen d’un 50% de descompte (preu final de 30€) en els mòduls d’introducció de l’EMS (cal escriure un correu electrònic a través d’aquest enllaç i indicar que sou membres de la PTP).

A partir del 31 de gener, podeu participar en aquests cursos:

Mobilitat laboral i de CGM (inici 31 de gener)

Ciutats caminables: vianants, espai públic i accessibilitat universal (inici 2 febrer)

CO2, energia, espai… les conseqüències de la mobilitat (inici 5 febrer)

Urbanisme i mobilitat: ciutat dels 15 minuts, superilles i molt més… (inici 5 febrer)

Planificar i gestionar la mobilitat urbana (inici 6 febrer)

Bicicletes i vehicles de mobilitat personal (VMP) a la ciutat (inici 7 febrer)

Logística urbana sostenible (inici 8 febrer)

La governança de la mobilitat sostenible (inici 8 febrer)

 

Els cursos s’organitzen en 3 mòduls de 8h: iniciació, aprofundiment, avançat Es realitzen 1 dia a la setmana de 18h a 20h en castellà.

La resta d’activitats disposen de descomptes que varien del 25% al 50% del preu total. Consulteu aquí els preus de les matrícules i la programació completa de cursos.