Search

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1609142872260{padding-top: 10px !important;}”][vc_column_text]

La Comissió Europea ha presentat el seu setè informe (13.01.2021) sobre l’evolució del mercat ferroviari. L’informe comprèn una àmplia gamma de punts, com ara el creixement del mercat ferroviari, la infraestructura i els serveis disponibles, l’estat de la xarxa, la congestió i les barreres a serveis ferroviaris més eficaços.

Les dades i la informació proporcionades per l’informe també s’incorporaran a les activitats de l’Any Europeu del Ferrocarril, la iniciativa de la Comissió Europea per fomentar l’ús del ferrocarril tant pels ciutadans com per les empreses.

Tot i que l’informe ofereix una visió general d’alt nivell dels principals fets, l’anàlisi completa es presenta al document de treball dels serveis de la Comissió que l’acompanya.

Des de 2007, la Comissió ha recollit dades de l’evolució del mercat ferroviari als Estats membres a través de qüestionaris.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Descarrega aquí la versió en català!” color=”success” link=”url:http%3A%2F%2Ftransportpublic.org%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F06%2F20210113-Sete-informe-de-seguiment-de-levolucio-del-mercat-ferroviaria.pdf|target:_blank”][/vc_column][/vc_row]