Search

Dijous 15 de desembre la PTP, juntament amb la Fundació Mobilitat Sostenible i Segura i les entitats promotores del Tren-Tram del territori català (Costa Brava, Bages-Berguedà, Olot-Banyoles-Girona, Terres de l’Ebre, Pirineus i Blanes-Lloret) ens hem reunit amb el director general d’infraestructures de la Generalitat, David Prat, i l’equip tècnic del departament, per a conèixer de primera mà les demandes del territori vers els tren-tram i l’estat dels projectes.

Les entitats felicitem la feina feta amb les adjudicacions dels projectes i instem a la Generalitat a treballar-hi pensant que es tracta de projectes amb visió de futur. Cal anar avançant, pensant a llarg termini i amb planificació a 30 anys, començant a preparar la feina per endavant, però sense oblidar que els estudis han de ser conclosos el 2023 per a iniciar quan abans millor allò que es pugui.

Des de les entitats agraïm que la Generalitat s’hagi assegut amb nosaltres i que s’hagi compromès a la creació de grups de seguiment de cada projecte, on les entitats hi tinguem un espai reservat per anar coneixent el dia a dia dels estudis. Seguirem treballant per a millorar la mobilitat del nostre territori.