Search

Ahir, la PTP vam assistir a la presentació de Oikia, un nou projecte que neix amb la voluntat d’agrupar la gent i els sectors socials i econòmics que treballen per transformar la societat de forma solidària i ecològica.

La voluntat és impulsar noves formes d’organització, economia i relació social per a fer front a l’amenaça climàtica i preservar la salut del planeta. És per això que ahir es van adreçar als poders públics però també al gruix de la ciutadania, sota l’objectiu de crear consensos i aliances: un pas per si sol no fa res, però si en fem un rere l’altre podem arribar a fer una marató. La filosofia que es defensa és deixar de centrar-nos en aquells que no volen actuar i buscar com seguir treballant i impulsant aquells sectors que sí que estan disposats a crear un canvi. Ens cal proposta, acció i implicació.

Des de l’entitat, ens animen a recuperar l’oikia, la bona administració de la llar, i l’ecologia com la cura de la casa comú, de l’espai on habitem. Volem un país amb un debat avançat i modern.

Podeu llegir el seu manifest aquí

I consultar aquí la seva pàgina web