Estigues al dia!
Periòdicament, la PTP envia correus electrònics sobre els temes més rellevants. Subscriu-te a les llistes segons els teus temes d’interès. No farem spam.
Marketing permission: I give my consent to to be in touch with me via email using the information I have provided in this form for the purpose of news, updates and marketing.

What to expect: If you wish to withdraw your consent and stop hearing from us, simply click the unsubscribe link at the bottom of every email we send or contact us at [email protected] We value and respect your personal data and privacy. To view our privacy policy, please visit our website. By submitting this form, you agree that we may process your information in accordance with these terms.


En prémer el botó d’enviar, l’usuari accepta la Política de Privacitat. De conformitat amb el que disposa la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les vostres dades s’inclouen a una base de dades les responsables de la qual n’és l’Associació per a la Promoció del Transport Públic. Les vostres dades són tractades amb l’única finalitat d’informar de temes d’interès de l’associació. En qualsevol cas, podeu exercir els vostres drets d’accés, modificació, cancel·lació i oposició tot enviant un correu a [email protected].