La cursa de transports és un esdeveniment de la Setmana Europea de la Mobilitat on diverses persones realitzen desplaçaments entre un origen i una destinació comuns, utilitzant diversos mitjans de transport, amb l’objectiu de comparar-ne el cost, l’impacte ambiental i el temps de viatge de cadascun. No és tracta d’una competició de velocitat sinó la simulació d’un desplaçament laboral, d’estudis o de tràmits, respectant les normes de circulació i utilitzant correctament el transport públic. Fes una ullada al recull de notícies de la Cursa de Transports d’anys anteriors.

 

Pots participar en qualsevol mitjà de transport

Si tens vehicle propi o viatges en transport públic col·lectiu, pots participar a qualsevol de les curses de transport que se celebren a Catalunya amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat.

[smartslider3 slider=15]

 

Participar és molt fàcil!

Participar és molt fàcil i ajudes a demostrar els beneficis de la mobilitat sostenible al teu entorn i a més rebràs un petit pica-pica a l’arribada així com un títol de transport públic compensantori. Si véns en cotxe o moto et pagarem les despeses de carburant i d’aparcament que hagis ocasionat.

 

 

Reserva plaça a qualsevol de les curses d’enguany

La inscripció és gratuïta i imprescindible per poder participar. Consulta les instruccions a cadascuna de les curses participants!