Search

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”12586″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][vc_column][vc_column_text]

La cursa de transports és un esdeveniment de la Setmana Europea de la Mobilitat on diverses persones realitzen desplaçaments entre un origen i una destinació comuns, utilitzant diversos mitjans de transport, amb l’objectiu de comparar-ne el cost, l’impacte ambiental i el temps de viatge de cadascun. No és tracta d’una competició de velocitat sinó la simulació d’un desplaçament laboral, d’estudis o de tràmits, respectant les normes de circulació i utilitzant correctament el transport públic. Fes una ullada al recull de notícies de la Cursa de Transports d’anys anteriors.

 

Pots participar en qualsevol mitjà de transport

Si tens vehicle propi o viatges en transport públic col·lectiu, pots participar a qualsevol de les curses de transport que se celebren a Catalunya amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat.

 

Participar és molt fàcil!

Participar és molt fàcil i ajudes a demostrar els beneficis de la mobilitat sostenible al teu entorn i a més rebràs un petit pica-pica a l’arribada així com un títol de transport públic compensantori. Si véns en cotxe o moto et pagarem les despeses de carburant i d’aparcament que hagis ocasionat.

 

 

Reserva plaça a qualsevol de les curses d’enguany

La inscripció és gratuïta i imprescindible per poder participar. Consulta les instruccions a cadascuna de les curses participants!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][dt_fancy_image image_id=”12543″ onclick=”custom_link” image_link=”https://transportpublic.org/cursa2019barcelona”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][dt_fancy_image image_id=”12547″ onclick=”custom_link” image_link=”https://transportpublic.org/cursa2019lleida”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][dt_fancy_image image_id=”12544″ onclick=”custom_link” image_link=”https://transportpublic.org/cursa2019vilafranca”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][dt_fancy_image image_id=”12545″ onclick=”custom_link” image_link=”https://transportpublic.org/cursa2019urbanaBCN”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][dt_fancy_image image_id=”12542″ onclick=”custom_link” image_link=”https://transportpublic.org/cursa2019cdt”][/vc_column][/vc_row]