Search

Diagonal per a Tothom ha iniciat la recollida de signatures per la connexió del tramvia coincidint amb el BCN Park(ing) Day

set. 18 2015

set.

18

2015

20150919-parkingday

logo15-link Galeria fotogràfica a facebook

logo15-link www.change.org/p/tramviadiagonal

 

El Park(ing) Day és un esdeveniment anual que es realitza a més de 200 ciutats de tot el món, on diverses entitats ambientals, d’arquitectura, artístiques, socials, veïnals i la ciutadania en general, transformen de forma temporal places públiques d’aparcament de cotxes en parcs, jardins i altres formes d’espai públic, amb l’objectiu de donar a conèixer la necessitat d’un nou model de ciutat.

Per segon any consecutiu, la plataforma Diagonal per a Tothom, integrada per associacions de defensa de la mobilitat sostenible i segura, sindicats i veïnals, participarà al Park(ing) Day reclamant que la principal avinguda que travessa Barcelona disposi d’un transport públic ecològic, d’alta capacitat i ràpid. Per defensar-ho es muntaran dos expositors i un ordinador on es podrà votar per donar suport a aquesta infraestructura de transport públic planificada entre 1989 i 2001 i boicotejada per interessos partidistes i corporatius. Els visitants podran fotografiar-se a una reproducció de la cabina del tramvia de Barcelona a mode de photocall i endur-se un exemplar gratuït del videojoc “Els Sostenibles en Moviment”.

  • El BCN Park(ing) Day consisteix en la transformació d’unes 60 places d’aparcament en espais verds o altres usos per reivindicar un model de ciutat més sostenible.
  • La plataforma Diagonal per a Tothom s’ha situat a la plaça Universitat de Barcelona, al costat de l’ascensor del metro, divendres 18 de setembre de 2015, des de les 09:00h del matí fins a les 20:00h de la tarda.
  • De manera destacada, s’ha iniciat una recollida de signatures digital, emprant la plataforma Change.org, en suport de la connexió dels dos ramals de tramvia i de la reordenació de línies de bus per ampliar el seu servei per tota la ciutat
  • També s’ha habilitat la cabina del tramvia a mode de photocall i s’ha obsequiat els visitants amb un exemplar gratuït del videojoc “Els sostenibles en moviment”
  • S’han preparat dos expositors amb arguments en suport a la reducció del trànsit i la connexió de l’únic tramvia interruptus d’Europa.

 

20150919-plantilla-change-org

Per compartir el ParkingDay: #parkingdaybcn15, www.parkingdaybcn.org

www.facebook.com/parkingdaybarcelona

 

Plataforma Diagonal per a Tothom: www.facebook.com/diagonalperatothom

 

Per signar a favor del tramvia interconnectat: www.change.org/p/tramviadiagonal

 

També et pot interessar...