El nou servei transversal, no passant per Barcelona, donarà servei als municipis de Martorell, Castellbisbal, Rubí, Sant Cugat, Cerdanyola (UAB), Mollet (Sant Fost), Montmeló i Granollers (Centre).

El nou servei transversal, no passant per Barcelona, donarà servei als municipis de Martorell, Castellbisbal, Rubí, Sant Cugat, Cerdanyola (UAB), Mollet (Sant Fost), Montmeló i Granollers (Centre).

El proper canvi d’horaris d’estiu, que serà vigent a partir del 26/06/2011, comportarà millores significatives al servei de les línies R1, R3 i R4 de les Rodalies de Barcelona i l’estrena d’una nova línia transversal que no passarà per Barcelona, entre Granollers Centre i Martorell Central, anomenada R8. L’entrada en servei d’aquesta nova línia comportarà la remodelació de l’actual R7. La PTP us facilita un quadre comparatiu entre els horaris actuals i futurs, on es poden apreciar les millores horàries al conjunt de la xarxa.

LÍNIA Horaris
Nous
Horaris antics CANVIS
Línia R1 de Rodalies,  operada per Renfe

logo30-save

logo30-save Increment i homogeneïtzació de freqüències de pas. Entre Mataró i BCN: cadència de 6′ a l’hora punta d’entrada a BCN (7:30 – 8:30). Hores semipunta cada 8′ i cada 10′ la resta del dia.
logo-r2 logo30-save logo30-save Modificacions habituals de l’estiu: més trens amb parada a Platja de Castelldefels. Nou tren diumenges (Portbou 16:29, Maçanet Massanes 17:57, Barcelona Sants 19:09).
Línia R3 de Rodalies,  operada per Renfe logo30-save logo30-save S’afegeix un tren ombra BCN – Vic amb parada a totes les estacions darrera del directe de Puigcerdà de la tarda. S’eviten així esperes d’una hora a les estacions intermèdies d’aquell tram en l’hora punta de la tarda.
Línia R4 de Rodalies,  operada per Renfe logo30-save logo30-save Increment i homogeneïtzació de freqüències de pas. Entre Terrassa i BCN: cadència de 8′ a l’hora punta d’entrada a BCN (7:00 – 9:00). Hores semipunta cada 10′ i cada 15′ la resta del dia.
Línia R7 de Rodalies,  operada per Renfe logo30-save logo30-save Limitació de la línia pel sud fins a St. Andreu Arenal per a permetre l’increment de serveis a les línies R1 i R4 per Pl. Catalunya. Limitació de la línia pel nord fins a Cerdanyola Universitat, amb coordinació horària amb la nova R8.
logo-r8 logo30-save Nova línia que absorbeix les parades de Martorell, Rubí i Sant Cugat de la R7 i s’estén fins a Granollers Centre, parant a Mollet Sant Fost i Montmeló. 1r servei no passant per Barcelona.