Search

El transport públic més enllà de la PTP

des. 20 2023

des.

20

2023

Quan vam començar a plantejar-nos què podríem fer per celebrar els 30 anys de la nostra entitat hi va haver una gran allau de pluja d’idees. Si bé és cert que els 30 anys no són tan sonats com uns 25 o 50, no volíem perdre l’opció d’arribar a tants com poguéssim en pro de promocionar la mobilitat sostenible i, sobretot, el transport públic.

Teníem molt clar que volíem una celebració on tothom tingués cabuda. En aquesta mateixa revista trobareu informació dels nostres dos actes principals: la visita al parc de l’Oreneta, que ens l’explica la nostra vicepresidenta, Núria Pérez, i la visita a Cadis, que ens l’explica la Mercedes Vidal, vocal de la junta de la PTP.

A aquests actes hi sumem el sopar del dia 30 de novembre, per als nostres socis i sòcies a Pomarada.

Al final de festa, a banda de l’anunci dels guanyadors del sorteig, vam gaudir gràcies a la col·laboració de TUS, d’un pastís amb un autobús de xocolata. Vam bufar tots junts les espelmes tot desitjant bons moments i millores per l’any que ve al transport públic. Moltes gràcies a tots, especialment a TUS per fer possible aquesta bufada d’espelmes i desitjos!

 

El concurs de fotografia

una mirada artística i de denúncia al transport públic!

Més enllà de celebrar els nostres 30 anys amb els socis i sòcies de l’entitat, volíem que la nostra tasca anés més enllà dels nostres “seguidors habituals”. Per aquest motiu, se’ns va acudir de plantejar un concurs de fotografia, tant artística, com de denúncia.

Vam rebre fotos de tota mena, d’aficionats tant a la fotografia, com al transport públic, no ha estat fàcil escollir les finalistes. Sort que els nostres seguidors han determinat qui era mereixedor del premi de cada categoria.

Hagueu participat o no de les diferents activitats que vam preparar, us volem donar les gràcies. Gràcies per escoltar-nos, per veure’ns, per donar-nos suport o, simplement, per ser allà quan hi toca. La PTP reivindica i reclama millores, però sobretot lluitem perquè la mobilitat sostenible sigui només motiu de celebració!

Un repàs a les imatges guanyadores del concurs

Categoria artística

1r

Tramvies al capvespre
David Cabrera – @deividstuff

2n

Sudbury Hill
Bianca Ranesi@bianca_ranesi

3r

Garraf
Marc Vila
@marcvilaaa_

Categoria denúncia

1r

Cuidado que patino
Lydia Martin@fotolydia68

2n

La imatge de la vergonya
Marc Vila@marcvilaaa_

3r

A vegades el tren no arriba i altres tu no pots arribar al tren
Noelia Garberí

Oficina tècnica de la PTP

També et pot interessar...