Search

Inacceptable informació a la vaga d’autobusos de Barcelona

maig 05 2002

maig

05

2002

Avui ha començat a TMB una vaga d’autobusos de cinc dies que esperem que acabi el més aviat possible. Les reivindicacions laborals tenen un marc específic de debat i no és missió de la nostra associació valorar la justesa de les reivindicacions. Sí que és missió de la PTP defensar els interessos dels usuaris, particularment el dret a disposar sempre d’una informació fidedigne, molt especialment en casos de vaga.

En aquesta vaga la informació subministrada als usuaris per TMB ha estat inacceptable.

Demanem a TMB que es millori ràpidament la informació, utilitzant tots els canals informatius a l’abast.

  1. Avui s’ha fet públic a través de la premsa escrita que, de resultes de l’estructuració dels serveis mínims, 25 línies de bus de TMB no donaran servei. Línies tan importants com la 20, 25, 41, 44, 45, 55 i 64 no circularan en tot el dia. Per què s’ha esperat fins avui, primer dia de vaga, per anunciar als diaris la supressió de servei en aquestes línies?
  2. Per què ens els anuncis no s’ha destacat precisament les 25 línies que es quedaven sens servei?
  3. A les parades d’autobús no hi havia cap indicació de què aquestes 25 línies deixaven de prestar servei. Milers d’usuaris s’hauran esperat aquest matí a què passés un autobús que se sabia que no havia de passar en tot el dia. Per què no s’ha informat a les parades?
  4. Durant tot el matí, en el web de TMB no ha aparegut l’anunci de la supressió de servei a 25 línies. Tan difícil és penjar en el web l’anunci que es publica als diaris?
  5. Al servei d’informació Transmet tampoc no s’ha fet esment de la supressió de servei en aquestes 25 línies. No s’ha informat a Transmet d’aquesta supressió?

També et pot interessar...