Search

La Revista 67 (primavera-estiu 2022) ja és aquí!

ag. 01 2022

ag.

01

2022

Ja tenim a punt la Revista número 67 de la PTP! La pots llegir amb el format tradicional o amb el format online i esperem que ompli les lectures d’estiu.

El tema central d’aquest número és el congrés “El transport públic és cosa de dones” que aquest any hem focalitzat en la mobilitat a les diverses etapes de la vida. En aquest número també hi dediquem pàgines a la campanya “Barcelona 22”, una campanya que hem impulsat amb altres entitats i que contempla un peatge urbà de 4€ per circular per Barcelona. La nostra aportació: un pla de xoc pel transport públic amb els ingressos extraordinaris del peatge.
En aquest número també hi ha espai per curiositats. Us expliquem com condicionen els túnels urbans de Barcelona la capacitat del servei de Rodalies a través d’unes infografies-resum de l’article de Ricard Riol (expresident de la PTP). Seguint amb el capítol de curiositats, a Doctor Traffic en aquesta revista parlem sobre buscadors i planificadors de desplaçaments.
Us expliquem també el contracte programa entre FGC i la Generalitat que té com a objectiu que la companyia guanyi capacitat de transport a través de nous serveis ferroviaris. TUS està d’aniversari i fem un repàs de com ha contribuït la cooperativa a millorar la mobilitat urbana a Sabadell.
Els últims mesos han estat positius per les nostres reivindicacions i en fem un repàs. En aquest sentit, s’han desbloquejat  qüestions que portaven molt de temps pendents com el carril bus de la B23, el desdoblament de l’R3, els horaris cadenciats a la xarxa de Rodalies basats en el TicTac Tren o haver posat a debat qüestions com el Peatge Urbà.
Tanquem la revista amb una entrevista a Carme Fàbregas en motiu dels 25 anys de l’ATM. Fem balanç del consorci des de la seva creació i compartim conversa amb ella sobre els reptes de futur de la institució i la mobilitat en el global de Catalunya.
Gaudiu d’aquest estiu amb l’acompanyament d’aquest número de la Revista!

També et pot interessar...