Search

La PTP busca community manager!

març 25 2021

març

25

2021

Des de la PTP, lluitem per la mobilitat sostenible fent propostes, al·legacions a projectes, informes, comunicats de premsa i conferències. Des de fa molts anys, a més a més, donem molta importància a la difusió del nostre missatge a les xarxes: publiquem a Twitter, a Facebook i a Instagram i tenim un canal de Youtube on es poden seguir moltes de les conferències online.
Ara tenim ganes de fer un pas més i estem buscant a algú que ens pugui ajudar professionalment a gestionar les nostres xarxes socials. Ens agradaria que fes les tasques següents:
  • Donar a conèixer els comunicats, informes i articles que fem.
  • Promocionar els actes on participem i les conferències que organtizem.
  • Fer xarxa amb altres entitats i organitzacions que treballen per la mobilitat sostenible.
  • Expressar l’opinió de la PTP en els debats d’actualitat, oferint arguments i contraarguments.
  • Fer créixer la família de la PTP amb nous socis.
Per aquest motiu, si ets una persona o treballes en una empresa que es dediqui a aquest tema, i estàs compromès en la lluita per la mobilitat sostenible, ens agradaria comptar amb tu! Envia’ns un correu abans de l’11 d’abril amb el teu CV i/o treballs que hagis fet. Pel volum actual i capacitat de l’entitat, estimem una càrrega de feina de 10 hores setmanals, però estem oberts a discutir-ho, de la mateixa forma com estem oberts a parlar de la remuneració.
Opcionalment, també tenim tasques de comunicació en un sentit més ampli (disseny de cartelleria i vídeos, elaboració de campanyes, gestió de la comunicació amb socis, etc.). Si bé no és l’objectiu principal que estem buscant, són habilitats que valorarem!
Si t’interessa, abans de l’11 d’abril envia’ns el teu CV i/o treballs que hagis fet a [email protected].
Comptem amb tu!

També et pot interessar...