Search

La PTP rep la medalla d’honor de l’Ajuntament de BCN

nov. 26 2014

nov.

26

2014

20141126-medalla_honor

El passat dimecres 26 de novembre de 2014 la PTP va rebre la Medalla d’Honor de l’Ajuntament de Barcelona, un guardó que reconeix les persones i entitats compromeses amb la ciutat a proposta del plenari municipal.


El president de la PTP, Ricard Riol Jurado, va ser l’encarregat de recolllir la medalla de la mà de l’Excm. Sr. Xavier Trias, alcalde de Barcelona. Aquest premi és un reconeixement a la trajectòria iniciada l’any 1993 amb l’impuls dels socis fundadors i perpetuada amb constància gràcies a la confiança dels socis, sòcies i col·laboradors. El full de ruta de la PTP és l’increment de l’ús del transport públic i la reducció de la dependència del vehicle privat amb un marcat caràcter propi i amb independència dels partits governants o institucions col·laboradores. 

La Junta de la PTP agraeix al plenari aquest premi que simbolitza el nostre compromís amb la ciutat de Barcelona i la nostra vocació d’utilitat pública. Gràcies a tots aquells que ho fan possible dia a dia. 

Els membres de la PTP van anar a recollir el guardó amb la nova samarreta “MENYS COTXE OFICIAL I MÉS TRAMVIA PER LA DIAGONAL” aprofitant la presència d’alcalde i regidors de l’Ajuntament de Barcelona, l’única ciutat que presenta un “tramvia interruptus” d’Europa. La PTP desenvolupa la seva tasca gràcies al voluntariat i al suport econòmic dels seus socis i col·laboradors. Si vols col·laborar amb nosaltres pots fer-te soci a https://nou.transportpublic.org/socis o fer-te amb la samarrera reivindicativa a http://www.transportpublic.org/samarreta

 

Galeria de fotos:

logo15-facebook Galeria fotogràfica a Facebook

 

Enllaços a premsa:

logo15-link BTV: Connexió BCN (minut 43:40)

logo15-link BTV: Notícies

logo15-link Gabinet Alcalde Trias

 

També et pot interessar...