Torna l'informatiu de transport públic preferit per tots!

Torna la revista Mobilitat Sostenible i Segura, l’informatiu de l’Associació per a la Promoció del Transport Públic. No et perdis cap de les nostres seccions, tornem amb Dr. Traffic, actualitat, entrevistes… I podràs consultar totes les revistes anteriors en aquesta mateixa pàgina! Hem habilitat també un visor virtual per a que puguis gaudir d’una esperiència 100% real malgrat el format digital!

Última revista

Número 70!

Número 69!

Número 68!

Número 67!

Número 66!

Les nostres revistes!

La PTP és una associació sense ànim de lucre que reivindica la mobilitat sostenible. Els socis de la PTP es beneficien de preferència 
i descomptes a les activitats de l’associació (cursos, sortides, xerrades…), així com descomptes al cremallera de Núria i Montserrat o el Museu del Ferrocarril de Catalunya. Per només 35€ l’any pots donar suport a l’entitat que des de 1993 treballa incansable per la millora del transport públic i la mobilitat sostenible. Si vols donar suport a aquest projecte pots fer-te soci o sòcia a l’adreça www.transportpublic.org/actua. Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a info@transportpúblic.org, trucar al 93 244 49 70 o bé enviar un missatge de Whatsapp al 682 65 94 83.

El transport públic et necessita!

Associa’t a la PTP per col·laborar amb la defensa del transport públic i l’impuls de nous projectes. També podràs aprendre, participar a moltes activitats i gaudir d’avantatges exclusius.