Search

Vine a celebrar els 30 anys de la PTP al Parc del Castell de l’Oreneta amb tota la família!

ag. 30 2023

ag.

30

2023

[vc_row content_placement=”middle”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]????️ Data: Diumenge 17 de setembre de 2023. Guarda-ho a Google Calendar!

???? Lloc de trobada: entrada del Parc de l’Oreneta

???? Hora de trobada: 10.30 h

???? Dirigit a: acte obert a tots els membres de la PTP!

???? Inscripció: a través d’aquest enllaç.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_btn title=”Inscriu-te aquí!” color=”success” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fdocs.google.com%2Fforms%2Fd%2Fe%2F1FAIpQLSflR3KkZGTOA79zASXNeK2VoWmJpc_Yb-yd35hHikWVhAjmyw%2Fviewform”][vc_btn title=”Descarrega el comunicat!” color=”success” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Ftransportpublic.org%2Fwp-content%2Fuploads%2F2023%2F08%2F20230830-Oreneta.pdf”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Al llarg de l’any 2023 l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP), en el marc de la celebració dels seus 30 anys, organitza diverses activitats, les quals volen, per una banda, augmentar la implicació de les persones associades i, per l’altra, donar a conèixer l’entitat a la societat. En aquest sentit, es vol aprofitar la celebració com un espai per a transmetre els valors de la PTP, ambrelació a una mobilitat sostenible, justa i saludable. 

Després del tret de sortida d’aquests actes el passat 30 de juny al Bicihub i a la Superilla del Poblenou, la PTP organitza una activitat per als més petits al Parc del Castell de l’Oreneta a Barcelona el diumenge 17 de setembre. Es tracta d’un espai forestal a la part alta de Barcelona, ja entrant a la serra de Collserola i que compta amb 17 hectàrees d’àrea boscosa i amb el Castell de l’Oreneta com a element històric característic.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Gaudeix d’un viatge gratuït en el Tren de l’Oreneta” title_align=”left” title_size=”h4″ title_color=”accent”][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]Et proposem un viatge gratuït en el Tren de l’Oreneta al voltant de les 11 h del matí, adreçat tant als socis o sòcies de la PTP com als seus familiars.  

El Tren de l’Oreneta és un tren de tracció a vapor, amb un recorregut que compta amb un entorn natural i desnivells de terreny similar a un clàssic viatge per un típic carrilet de muntanya. Els tres amples de via que disposa el circuit estan muntats “en estoig”, és a dir, que amb quatre carrils imbricats s’aconsegueixen els tres amples de via: 5″,  7¼”,  10″.

El tren està gestionat pel Centre d’Estudis Modelisme Vapor Barcelona, una associació que agrupa persones aficionades al tren a escala i tripulat, i molt especialment, als trens amb tracció a vapor.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”23963″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”23969″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Gaudeix de la natura” title_align=”left” title_size=”h4″ title_color=”accent”][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]El Parc del Castell de l’Oreneta es troba just a l’entrada del parc de la Serra de Collserola. Es va obrir al públic l’any 1978 i compta amb una vegetació mediterrània amb pins blancs, pins pinyers, alzines i roures, plantes aromàtiques i una rica vegetació. 

Així doncs, podreu gaudir d’un passeig per espai natural d’interès que fins i tot inclou arbres catalogats. També podreu gaudir de les diverses àrees de joc amb què compta el parc. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”23960″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Com participar-hi?” title_align=”left” title_size=”h4″ title_color=”accent”][vc_empty_space height=”15px”][vc_column_text]En aquest enllaç pots inscriure’t a l’activitat. Caldrà que ens indiquis quantes persones de la teva família pujaran al Tren de l’Oreneta. A més a més, entre tots els participants, farem un sorteig perque et puguis endur un record molt especial.

Si tens qualsevol consulta et pots adreçar a l’oficina tècnica de la PTP: 

[email protected]

WhatsApp: 682.659.483

 

Aquesta activitat ha estat possible gràcies a Sagalés i Jovi[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”24304″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”24307″ img_size=”medium” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

També et pot interessar...