Tallers de muntatge d'un bus de Transports de Lliçà d'Amunt

Tallers de muntatge d'un bus de Transports de Lliçà d'Amunt

Més de 170 alumnes de 4t de primària, de les quatre escoles del municipi, han participat en les activitats de la SMSS, a través de l’activitat ‘Tens el Teu BUS’, que consta de tres parts, una presentació visual, on es dóna a conèixer a la mainada l’existència d’una forma sostenible de moure’s com és l’autobús urbà i els coneixements bàsics per a la seva utilització.

Tot seguit és van fer els tallers de manualitats, on cada alumne construeix una reproducció dels autobusos de Transports de Lliçà d’Amunt. Per finalitzar la matinal de mobilitat sostenible, els monitors de l’associació per a la Promoció del Transport Públic, PTP, fan participar a la mainada, en tot un seguit de jocs i activitats específicament pensades per portar a terme a les escoles, fires o festes populars.

Les activitats d’aquesta jornada de ‘Tens el Teu BUS’, formen part del programa de mobilitat sostenible que l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt ofereix per a les escoles, que inclou a més d’aquest, els tallers ‘Un dia amb el Transport Urbà’ per a 6è de primària i ‘El Transport Públic et porta més lluny’ per a 1r d’ESO.