Search

Presentació de la guia “Movilidad al trabajo: un reto pendiente”

juny 12 2019

juny

12

2019

El passat dimarts 4 de juny de 2019 es va presentar a la seu del Consejo Económico y Social, a Madrid, la guia “Movilidad al trabajo: un reto pendiente”, redactat pel vicepresident de la PTP, Manel Ferri, i coeditat per l’IDAE i la DGT.

Al llarg de 116 pàgines, l’autor repassa les qüestions lligades al territori i la mobilitat de les persones, els impactes de la mobilitat, inclosos els costos socials, ambientals, de salut i econòmics, la transformació del model actual i els actors que poden protagonitzar-la, així com els àmbits d’actuació, les seves prioritats i els diferents sistemes de desplaçament, per a finalment abordar específicament els plans de transport a la feina i la seva manera d’implantar-los.

La presentació del llibre va comptar amb la participació de Joan Herrera, Director General del Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energía (IDAE) i Pere Navarro, Director General de Tráfico (DGT). Ambdós directors han prologat el llibre i van coincidir en la consideració de la mobilitat com a un fenomen complex amb múltiples derivades

Enllaços d’interès:

Notícia al web de l’IDAE amb enllaç a la guia

Notícia al web de la DGT amb enllaç a la nota de premsa

També et pot interessar...