Search

PTP recolza les concentracions d’usuaris de Rodalies davant d’Ajuntaments

febr. 22 2007

febr.

22

2007

Les contínues avaries i retards dels trens de Rodalies i Regionals estan abocant els usuaris a una situació límit a Catalunya. Per segona vegada, la desesperació i la impotència dels ciutadans davant d’un enèsim retard ha desencadenat en la invasió de les vies, aquesta vegada a l’estació de Martorell. La paciència dels usuaris es troba al límit i temem que aquestes situacions es multipliquin d’ara endavant. Les declaracions dels responsables del Ministeri de Foment, tot confirmant la urgència de l’alta velocitat per a finals de 2007 i insinuant que encara haurem d’aguantar més problemes, no fan més que posar a prova l’enorme paciència dels usuaris.

Davant dels pobres resultats del “pla de xoc” anunciat pel Ministeri de Foment i de les dificultats de Renfe i Adif per prestar un servei públic quotidià i de vital importància, la PTP manifesta la seva profunda indignació i condemna a les administracions responsables del servei. Al mateix temps exigim una implicació més efectiva de la Generalitat de Catalunya en un problema que transcendeix molt més que el TGV o l’Aeroport, aspectes que semblen preocupar més que la mobilitat quotidiana dels ciutadans de Catalunya, especialment d’aquells que no disposem d’alternatives de transport. Els usuaris tampoc no podem esperar que el Ministeri de Foment arregli en poc temps el que no ha fet en quinze anys. Exigim doncs, una intervenció immediata del servei i una ràpida transferència de competències i finançament per a què la Generalitat executi directament les obres de millora, donada la insolvència del Ministeri de Foment.

Per denunciar l’agressió diària que pateixen els usuaris de Renfe i exigir la intervenció immediata de la Generalitat de Catalunya, donarem suport a la concentració d’usuaris de Renfe davant dels ajuntaments de l’àmbit de Rodalies i Regionals, avui divendres a les 20:00 hores, que de moment ha estat confirmada per l’Ajuntament de Molins de Rei.

També et pot interessar...