Search

La PTP dóna suport a la concentració convocada per la Plataforma “Que no ens fotin el tren” per reivindicar el manteniment de personal a l’estació de Ribes de Freser de la línia R3

gen. 16 2020

gen.

16

2020

[vc_row][vc_column][vc_column_text]La Plataforma “Que no ens fotin el tren” ha convocat per aquest dissabte dia 18 una concentració per reivindicar el manteniment del personal d’atenció als viatgers a l’estació de Ribes de Freser de la línia R3 de rodalies de Catalunya.

Aquesta convocatòria es produeix arran de l’anunci per part d’ADIF de la supressió del servei de venda de bitllets en aquesta estació. Cal recordar que la línia R3 pateix de problemes crònics de servei pendents de solució. Malgrat que els seus horaris ja comporten uns temps de recorregut excessius (fins a 3 hores i 18 minuts per a 150 km. de recorregut), es produeixen sovint retards i alteracions, tal com la Plataforma ha denunciat reiteradament. En aquest context, eliminar el punt d’atenció personalitzada existent fins ara a Ribes no és més que un nou element de degradació en el servei.

La PTP coincideix totalment amb els plantejaments que han portat a la Plataforma “Que no ens fotin el tren” a efectuar aquesta convocatòria, i convida a tothom a participar-hi activament.

Podeu trobar més informació a  la seva entrada de twitter.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator border_width=”4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Detalls de la convocatòria

Dia i hora: Diumenge 18 de gener de 2020 a les 17h

Lloc: Estació de RENFE de Ribes de Freser[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

També et pot interessar...