Search

Resultats del concurs d’instagram #L9LH

set. 27 2018

set.

27

2018

L’Ajuntament de l’Hospitalet i l’Associació per a la Promoció del Transport Públic organitzaren un concurs d’Instagram per a promocionar la nova línia de metro L9 sud durant la Setmana Europea de la Mobilitat 2018. La línia 9 sud travessa l’Hospitalet de nord a sud enllaçant barris densament poblats amb pols d’activitat com la Fira de Mostres, i amb la resta de línies de metro de la ciutat.

El concurs va consistir en fer fotos exteriors o interiors de qualsevol de les estacions de la línia 9 sud al pas per l’Hospitalet de Llobregat i penjar-les a la xarxa Instagram amb l’etiqueta #L9LH abans del 20 de setembre a les 23:59h. Les estacions de la línia 9 sud a l’Hospitalet són cinc: Collblanc, Torrassa, Can Tries | Gornal, Europa | Fira i Fira. A més també es podia utilitzar l’etiqueta #mobilitat2018 per participar a un altre concurs, on hi participa tota Catalunya.

El jurat format per l’Ajuntament de l’Hospitalet i l’Associació per a la Promoció del Transport Públic va sel·leccionar d’entre més de 40 aspirants, les 10 fotografies finalistes, que foren mostrades a la celebració del Dia Sense Cotxes de l’Hospitalet.

Les tres fotos guanyadores foren decidides mitjançant el vot dels assistents a aquella celebració a través d’unes butlletes. El recompte es va fer públic el dijous 27 d’octubre, a la part final de les jornades sobre les Zones de Baixes Emissions a l’Hospitalet.

 

FELICITATS A LES PERSONES PREMIADES

Per a recollir els premis és necessari concertar cita al telèfon 682 659 483 (per veu o per Whatsapp) a partir del dilluns 1 de octubre de 2018.

L’organització agraeix la participació de totes les persones a aquest concurs i vol destacar la gran qualitat de les fotografies sota l’etiqueta #L9LH.

També et pot interessar...