Search

La PTP Barcelonès Nord no participa a la SEM a Badalona per mostrar la disconformitat amb les polítiques de mobilitat de l’Ajuntament

set. 16 2019

set.

16

2019

[vc_row][vc_column][vc_column_text]En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura l’entitat ha presentat el Balanç del Pla de Mobilitat Urbana 2013-2018 en un acte davant de l’Hospital Germans Trias i Pujol. L’entitat ha fet un buidat de les 67 propostes del pla d’acció de diverses tipologies (transport públic, mobilitat a peu, en bicicleta, vehicle privat, distribució de mercaderies.

L’entitat Promoció del Transport Públic (PTP) ha decidit no participar enguany a les activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i el Transport Públic a Badalona, tot i el seu lligam quasi històric amb la cita a través de curses urbanes de transport, xerrades i altres actes. El principal motiu és l’escàs impuls polític dels darrers anys en les polítiques de mobilitat sostenible i el transport públic. En aquest sentit, l’entitat recorda que enguany el Pla de Mobilitat Urbana “caduca” i pràcticament no s’ha complert cap de les actuacions previstes.

La PTP aprofitarà la setmana per fer balanç de les actuacions del Pla de Mobilitat Urbana. L’entitat ha preparat un informe desgranat amb totes les fitxes del pla d’acció, la temportizació d’aquestes, el pressupost, l’administració responsable i el seu grau d’execució.

Aquest dijous 19 de setembre, es presentarà a l’estació d’autobusos de Can Ruti l’informe de seguiment d’aquest Pla. Tindrà lloc precisament en una de les úniques ubicacions on sí s’ha acabat materialitzant una de les actuacions contemplades al Pla.

La PTP recorda que al debat que va organitzar en el marc de les eleccions locals, tots els partits polítics es van mostrar favorables a les polítiques de mobilitat sostenible, pel que insta al Ple Municipal a pactar les accions més urgents.[/vc_column_text][vc_separator border_width=”4″][vc_column_text]Acte: Presentació del balanç de seguiment del Pla de Mobilitat Urbana de Badalona 2013-2018.

Lloc: Estació d’autobusos de Can Ruti (marquesines)

Informació per a mitjans: es podran prendre declaracions als membres de la PTP del Barcelonès Nord  i es farà una presentació del seguiment del PMU mitjançant un plafó informatiu. Es facilitarà als mitjans assistents per correu electrònic infografies sobre l’informe.[/vc_column_text][vc_separator border_width=”4″][vc_btn title=”Descarrega aquí el comunicat!” color=”success” link=”url:https%3A%2F%2Ftransportpublic.org%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F10%2F20190916-SEM-Badalona-1.pdf||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]

També et pot interessar...